Top 10 nyári illat 2018-ra

Hűha, javában nyár közepe van, és én még csak most jelentkezem a nyári toplistával. Úgy gondoltam, most két része szedem a nyári toplistát, az első 10 illatot az idei újdonságokból mazsoláztam, melyeket kipróbálásra/viselésre javasolok, a többi illat pedig nem idei kiadás, mégis idén nyáron nem tudtam elszakadni tőlük.

Elie Saab Le Parfum In White

Az idei év egyik legkellemesebb meglepetése lett számomra az In White. Nem igazán köthető évszakhoz, én idén nyár elején kezdtem el használni, és az idei nyár őszi hangulata passzolt hozzá. Itt olvashatsz róla bővebben. 

Escentic Molecules Molecules 04

Atyaég! A szantálfás csoda! Itt olvashatsz róla!

Dolce & Gabbana Light Blue Italian Zest

A Light Blue számomra mindig is a nyár illata volt, az Italian Zest pedig pláne. Itt olvashatsz róla.

4711 Remix Cologne 2018

Ez a narancsos friss aromás kölni férfiakon és nőkön is egyaránt izgalmas illat, nagyon szeretjük az urammal. Az egyik legjobb ár/érték arányú parfüm nyárra. Itt olvashatsz róla.

Nina Ricci L’Air du Paradis

Az új Paradis nyári kollekció minden darabja nagyon tetszetősre sikeredett, de a klasszikusok között is ikonikusnak számító L’Air du Temps új változata valami isteni.

Carner Barcelona Ambar del Sur

A déli ámbra az egyik kedvencem a legújabb C. Barcelona nyári hármasból, amelyek egyébként szintén ütősre sikeredtek. Meleg, füstös, melankolikus ámbra.

L’Occitane Terre de Lumiere L’Eau

Bazsarózsa, mandula, rózsabors, Provance és mámor, ez a Terre de Lumiere L’Eau. Itt olvashatsz róla.

Miu Miu L’Eau Rose

Nagyon szeretem a Miu Miu parfümvonalat, irtóra bejön ez a különc stílus, csípem, hogy egyedi és hordható. A L’Eau Rose még frissebb, rózsásabb és sikkesebb.

Guerlain Meteorites Le Parfum

Ki ne szeretne a legendás Meteorites púderillatba burkolózni. Na ugye! Most itt a lehetőség!

By Kilian Love The Way You Feel

Az új, nyári kollekció darabja ez az édes kókusztejen és tiarevirágon alapuló, tömény Miami feelinget ontó By Kilian. Nyár, beach, flört.

És jöjjenek a (nagyjából) állandó nyári kedvencek!

Bronze Goddess Eau Fraiche + testápoló

Nem kell magyaráznom, amióta kapható, azóta minden nyáron elfröcskölök egy fél üveggel, illetve elkenegetek egy fél dobozzal. Imádom, nem tudom megunni. Csak ne variálnának vele annyit!

Guerlain Mandarine Basilic

Másik nyári no.1 kedvencem. Hihetetlenül energetizál, feldob, felpezsdít, minőségi illatú és tartós. Imádom. Itt olvashatsz róla. 

Carner Barcelona Sweet William

Tavaly szerettem bele első szaglásra, azóta is tart a szerelem, és azóta is minden alkalommal imádom viselni, és érezni magamon. Itt olvashatsz róla. 

Chanel No.5 L’Eau

Ha kell egy kis elegancia nyáron is. A klasszikus No.5 fogyaszthatóbb verziója.

Roberto Cavalli Paradiso

Nem gondoltam volna sosem, hogy Cavalli lány lennék, erre tessék, imádom az utóbbi évek Cavalli illatait. Ezt a fanyar, már-már pasis Paradiso-t különösen. Itt olvashatsz róla.

Acqua di Parma Mandorlo di Sicilia

Mandulás, krémes puhaság, nyárra? Normális?! Naná! Itáliai életérzés a köbön, luxus a javából. Itt olvashatsz a márkáról. 

Guerlain Terracotta Le Parfum

Hatalmas vadászat indult anno érte, mert kb jó, ha 30 db érkezett be a premier idején az országba, hiszen csak kiegészítő, limitált illatnak szánták. Aztán hatalmas hype lett belőle, és azóta van. Naná, hogy az enyém egyenesen Párizsból. Itt olvashatsz róla. 

Miller Harris La Pluie

Eső utáni kert illata. Egyedi, kissé különc, elején nehezen kifürkészhető, befogható illat, de aztán rabul ejt, és tényleg elvarázsol. Nem különösebben kedvelem MH illatait, de ez valahogy megfogott. Csak nyáron…

Valentino Donna Acqua

Sokkal jobban tetszik, mint a sima Donna, pedig az is tetszik 😀 Isteni friss mandulás illat! Itt olvashatsz róla. 

Carven L’Eau de Toilette

Az új Carven vonal teljesen lenyűgöz, imádom letisztultságát, kifinomultságát. Nyáron pedig a L’Eau az, amelyért a legtöbbször nyúlok. Itt olvashatsz róla. 

Viktor & Rolf Flowerbomb La Vie Est Rose 

A Flowerbomb sokáig signature illatomnak számított, megvolt a sima, az Extreme és a La Vie változat is. Aztán ahogy kifogytak, valahogy nem vettem meg őket újra, nem is értem, hogy miért. Épp a La Vie utolsó cseppjeit fogyasztom, a legcsajosabb nyári illatok egyike.

Most ti jöttök a kedvenc nyári parfümjeitekkel! 😉



2 thoughts on “Top 10 nyári illat 2018-ra”

  • The Body Shop:Fuji Green Tea. Prada:Infusion d’Iris Absolue, Clinique Happy, Tommy Hilfiger The Girl

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter