Parfüm tanácsadás szakértőtől – ha szeretnél biztosra menni!

“Annak a nőnek, aki nem visel parfümöt, jövője sincsen.”  Coco Chanel

52756

Megtalálni azt a parfümöt, mely lehető legjobban kiemeli személyiségünket, vagy éppen azt az oldalunkat, melyet erősíteni szeretnénk, művészet és sokaknak egy élethosszig tartó keresés. Esküvő, új munkahely, új szerelem?a leggyakrabban ilyenkor váltunk illatot, vagy keresünk egy újat,  mely kellő magabiztosságot ad az új helyzethez. Egy valóban szakértő, hozzáértő segítségével a parfümök világa nem rémisztően átláthatatlan illatfelhőnek tűnik, hanem izgalmas kalandnak, melynek végén nagy eséllyel megtalálható az a parfüm, mely személyes védjegyünkké válhat.

A Parfümblog.hu főszerkesztőjeként közel 5 éve foglalkozom személyre szabott parfümtanácsadással, együtt dolgozva a legnagyobb parfümwebshopokkal, valamint a legismertebb parfümériákkal. Otthonosan mozgok mind a populáris-designer mind a niche parfümök világában is, beleértve több nemzetközi beauty cég parfümjeit is. Önbizalmat az a számtalan tanácsadás ad, ahol láttam felcsillanni a szemeket, amikor megtaláltuk azt a bizonyos nagy Ő parfümöt, azok a köszönőlevelek, amelyek arról számolnak be, mennyire örülnek, hogy megtalálták segítségemmel, azt az illatot, amelyet oly rég óta keresnek.

Személyre szabott parfümtanácsadás 1 főnek kb 2 óra, mely több helyszínen is lehetséges: egy vagy több parfümériában, vagy a készleten lévő illatokból dolgozva egy adott helyszínen.

Pár-kereső! Nincs annál izgalmasabb, mint egy párnak segíteni megtalálni azokat az illatokat, melyek nem csak harmonizálnak egymással, hanem mindkét félnek örömet és kellemes illatélményt okoznak. Találjuk meg együtt a legharmonikusabb illatpárokat!

személyes illattanácsadás parfümblog

Személyes illatgardrób összeállítása 1 főnek, melyben felkutatjuk és felépítjük az adott személy illatgardróbját, azokat az illatokat, melyeket szezonálisan és alkalomhoz illően tud viselni, legyen szó designer vagy niche parfümről.

A nagy nap illata! Melyik menyasszony ne vágyna arra, hogy élete legszebb napján olyan illatot viseljen, mely igazi hercegnővé varázsolja? Van segítség! Találjuk meg együtt azt a parfümöt mely a lehető legharmonikusabban illeszkedik a menyasszonyi outfithez.

menyasszony parfüm parfümblog

Egyedi ajándékon töröd a fejed? Ajándékozz szeretteidnek személyre szóló tanácsadást! Tanácstalan vagy, hogy milyen parfümmel lepd meg kedvesed? Együtt megtaláljuk!

Érdeklődni: info@parfumblog.hu

Andrea



2 thoughts on “Parfüm tanácsadás szakértőtől – ha szeretnél biztosra menni!”

  • “Annak a nőnek, aki nem visel parfümöt, jövője sincsen.” Coco Chanel

    Abban a nőben, aki nem visel parfümöt, jövőm sincsen 😀 (Mert ha nem adhatok neki el parfümöt, csődbe megyek) Saját Kútfő

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter