Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire – parfümújdonság

Ma már nehéz újat mutatni a parfümrajongóknak, és valljuk be, az újabb és újabb változatok sem nyűgöznek le feltétlenül bárkit. Ha a Lancome La Vie Est Belle sorozatról van szó, akkor pedig kifejezetten hangos az az a csapat, akik már unják a cukorral meghintett vaníliás akármiket. Az új Rose Extraordinaire vajon érdemes arra, hogy tegyünk vele egy próbát?

Nézzünk egy kis márkatörténelmet! A Lancôme márkanév a luxus és az elegancia szinonimája az illatok világában. A híres francia parfümház, melyet Armand Petitjean alapított 1935-ben, az évtizedek során olyan ikonikus illatokat hozott létre, melyek örökérvényűvé váltak.

Az egyik legismertebb és legkedveltebb kollekció a La Vie Est Belle, mely a nőiesség, az öröm és az optimizmus ötvözését hivatott kifejezni. A Lancome La Vie Est Belle Rose Extraordinaire egy olyan újítás, mely a márka hagyományos értékeit és az időtlen eleganciát ötvözi a modern nő számára tervezett új, lenyűgöző illattal. Ez a parfüm az érzéki rózsa jegyeivel játszik, melyek mélyen megérintik az érzékeket és feledhetetlen nyomot hagynak maguk után.

Az illat nyitását a friss, citrusos jegyek uralják, melyek a bergamott és a mandarin tökéletes elegyével varázsolnak el. Ezután a szívjegyekben a bájos rózsa dominál, melyet a jázmin és a pünkösdi rózsa finom illata kísér. Végül az alapjegyekben a vanília és a pézsma hozzáadja az édes és krémes jellegét, mely egy érzéki és melegséggel teli lezárást biztosít az illatnak.

A La Vie Est Belle kollekció nemcsak a Rose Extraordinaire-t foglalja magában, hanem számos más ikonikus illatot is, melyek mindegyike kifejezi a nőiesség és az öröm esszenciáját.

La Vie Est Belle Eau de Parfum: Ez az eredeti illat a boldogság és az optimizmus érzését hivatott közvetíteni, melyet a vanília, a pacsuli és az írisz elegáns kombinációja tesz lehetővé

La Vie Est Belle L’Eau de Parfum Intense: Intenzív változatban ez az illat még gazdagabb és érzékibb jegyekkel rendelkezik, amelyek mélyebben hatolnak a lélekbe, miközben hűek maradnak az eredeti illat lényegéhez.

A Lancôme mindig is híres volt arról, hogy olyan ikonikus nőket választ arcaivá, akik a szépséget, az eleganciát és az önbizalmat képviselik. A La Vie Est Belle illatsorozatban többek között olyan sztárok és hírességek szerepeltek arcként, mint Julia Roberts, Penélope Cruz és Lily Collins. Ezek a nők mind azért választották ezt az illatot, mert úgy érezték, hogy tükrözi a személyiségüket és az életüket meghatározó értékeket.

Neked melyik La Vie Est Belle tetszik?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter