2023 legjobb nyári illatai – parfümajánló

Amikor a meleg nap simogatóan ölel, és a lágy szellő a virágok mámorító illatát hordozza, eljött az ideje, hogy a tökéletes illattal emeljük ki nyári stílusunkat. Egy jól megválasztott parfüm figyelemre méltó módon képes megragadni az évszak hangulatát, és fokozni az élményt, amelyet a leglazább évszak nyújt. Akár nőről, akár férfiról legyen szó, összegyűjtöttem nektek a nyár esszenciáját idéző, trendi illatok gyűjteményét a Parfum.hu kínálatából, amelyek felfrissítik és felélénkítik viselőjüket. Készülj fel egy illatos utazásra ezekkel a nyarat idéző parfümökkel.

Nyári illatok nőknek

Könnyű citrusfélék – Az olyan frissítő citrusos jegyeket tartalmazó illatok, mint a citrom, a bergamott és a grapefruit, a frissesség és a vitalitás érzetét kelthetik, ami tökéletes a nyárhoz. A pisztácia és a zöld jegyek akkordjában fürdő citrusok elevenednek meg a Hermés Un Jardin a Cythere parfümjében. A legújabb aromás kertben sétálva egy görög falu olfaktív élménye elevenedik meg előttünk. Kiváló Hermés minőség, minimalizmus és luxus egyben.

Gyümölcsös és ínycsiklandó aromák – A gyümölcsös és ínycsiklandó jegyek továbbra is népszerűek a nyári illatokban. A bogyós gyümölcsök, a dinnye és a trópusi gyümölcsök édes és desszert-szerű akkordokkal keverednek, hogy játékos és ízletes illatokat hozzanak létre, amelyek megragadják a nyár lényegét. Salvatore Ferragamo nem csak a női lábakat tudja mesterien öltöztetni, hanem az illatkiegészítőkhöz is kiválóan ért. A Signora sorozata nagyon népszerű, így nem csoda, hogy a legújabb Signora Libera parfümöt szinte elkapkodják a rajongók. Fiatalos, édes rózsaillat ínycsiklandó gyümölcsökkel, mint a körte és a szilva.

Virágcsokrok – A virágos illatok időtlenek, és minden évszakhoz igazíthatók. Nyáron a könnyedebb virágillatokat részesítik előnyben, mint például a jázmin, a gyöngyvirág, a bazsarózsa és a rózsa. Ezek a virágok finom és légies profiljukról ismertek, amelyek kiegészítik az évszakot. A Lancome bűbájos és könnyed rózsás darabja az Idole Now tökéletes választás nyári elegáns megjelenéshez. Érzéki és mély orchidea bontakozik ki a rózsaszirmok közül, melyet a mézédes vanília ölel körbe.

Trópusi aromák – A trópusi gyümölcsök, például a mangó, az ananász vagy a kókusz ihlette illatok a tengerparti paradicsomba repíthetik Önt, megragadva a nyár esszenciáját. Ha mangó, akkor Paco Rabanne Fame Blooming Pink! A gyűjtői változat pezsdítően nyárias ruhácskát kapott, az illat azonban ugyanaz, mint az alap Fame-ben: igazi trópusi mangóturmix bergamottal, melyet a jázmin narkotikus aromája pezsdít fel, s végül az édes vaníliában ágyazott puha és érzéki szantálfa ölel körbe. Vérpezsdítő illat!

Nyári illatok férfiaknak

Citrusfélék – Az élénkítő citrusos jegyeket, például lime-ot, mandarint és narancsot tartalmazó férfi illatok energiát és ragyogást adhatnak a nyári szezonban. A legújabb trend szerint a citrusos illatok mellé testesebb, friss karakterű virágos jegyeket házasítanak, melyet végtelenül tiszta jellegű ámbrával tartósítanak. Éppen ezért népszerű az új Zadig & Voltaire This is Him! Undressed parfüm, amelyben az élénk citromos jegy mellé sós pézsmát, száraz fás jegyeket és átütően tiszta narancsvirágot álmodtak. És működik!

Aromás gyógynövények – Az olyan gyógynövényeket tartalmazó illatok, mint a bazsalikom, a menta vagy a rozmaring frissítő és hűsítő érzést nyújthatnak, így alkalmasak a melegebb időjáráshoz. Jimmy Choo, a cipők császára pár éve a parfümpiacot is sikeresen bevette. Legújabb, uraknak szánt aromás illata, a Jimmy Choo Man Aqua a zsálya élénkítő jegyét ötvözte a tengervíz feledhetetlen illatával. A pikáns felütésről a kardamom és a citrom jegye gondoskodik. Élénk, vibrálóan aromás friss illat.

Fás és friss – Az olyan fás jegyeket, mint a cédrus vagy a szantálfa, friss elemekkel, mint a vetiver vagy a bergamott, ötvöző illatok egyensúlyt teremthetnek a melegség és a frissesség között. Issey Myake L’Eau d’Issey pour Homme Vetiver a friss aromákat ötvözi a friss tengeri jegyekkel. A zsálya különleges illatát a száraz vetiver élénkíti fel, melyet nagy adag vizes jegy frissít fel.

Óceáni vibrálás – A női illatokhoz hasonlóan a férfiak is felfedezhetik a vizes illatokat, amelyek a tenger esszenciáját ragadják meg, olyan jegyekkel, mint a tengeri só, a tengeri moszat vagy az uszadékfa. A szuper népszerű Hugo Boss Boss Bottled sorozat legújabb darabja, a Boss Bottled Pacific egyenesen egy trópusi sziget partjára repíti viselőjét. Kókusz, tengeri só, ciprus, citrom és szantálfa gondoskodik a frissítő permetről.

Keressétek a legújabb nyári illatokat a parfum.hu online parfümériában!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter