Paco Rabanne Phantom – parfümújdonság

Gyerekek, első ránézésre az szaladt ki a számon, hogy Jézus Mária…másodjára is, no, de harmadjára valami csak felcsigázott, és megpróbáltam a koncepció mögé látni.

Paco Rabanne, aki az utóbbi évtizedekben uralta a parfümpiacot és diktálta a parfümtrendeket, a 1 Million és az Invictus után újabb férfi parfümvonalat hozott létre Phantom néven. Nos, igen, utalás ama a bizonyos 60-as évekbeli Fanthomas szériára (ne feledjük, ekkor kapták fel a Paco Rabanne márkát, köszönhetően a futurisztikus fémes ruháinak), másrészt a galaktikus divatból is merített ihletet. Egyértelműen kiderül, hogy fiataloknak szánták (mondjuk 14-30 közötti korosztálynak, ennél idősebbnek semmiképp sem…)

A Paco Rabanne Phantom az önbizalom esszenciája, melyet a jó érzés energiái táplálnak. Egy futurisztikus aromás illat, amely a luxus kézművesség és az új technológia összecsapásából született. élvonalbeli kreatív folyamatot alkalmazva választja ki az összetevőket, hogy energikusnak, erőteljesen magabiztosnak és szexinek érezd magad. Egy merész illat a krémes levendula függőséget okozó jegyeivel, az energizáló citrom és a szexi fás vanília ötvözésével.


Ráadásul ultra trendi, össze tudsz kapcsolódni a telefonoddal, és mindent megtudhatsz az illatról. Radikálisan más, teljesen felforgató: A PHANTOM az első összekapcsolt üvegünk. Érintse meg telefonját a tetején, és szálljon fel új szárnysegédjével!

PHANTOM, a parfümérián túl: emberi érzelmek, az M.I. által felerősítve, Grasse-ban készül.

Hogyan működik? Úgy, hogy a parfümkészítés luxus kézművességét új technológiával ötvözzük. A PHANTOM megalkotásához Paco Rabanne egy álomcsapatot állított össze az IFF négy kiváló parfümkészítőjéből: Loc Dong az őrült kreativitásáért, Juliette Karagueuzoglou a természetes anyagokkal kapcsolatos kiváló ismereteiért, valamint Dominique Ropion és Anne Flipo parfümkészítő mesterek a Paco Rabanne által valaha megalkotott legerősebb, legtartósabb illatok finomhangolásáért.

Küldetésük: egy olyan feel-good parfüm megalkotása, amely fokozza a szexualitást, az önbizalmat és az energiát. Szupererejük: Augmented Creativity, egy élvonalbeli kreatív folyamat, amely az A.I.-t használja az emberi inspiráció fokozására és a kreativitás fokozására, amelyet a Paco Rabanne esetében először alkalmaztak a parfümkészítésben.

Az Augmented Creativity lehetővé tette a kvartett számára, hogy túlmutasson a szaktudásukon és művészi érzékenységükön. Kísérletezzenek váratlan illatpárosításokkal. Kiválasztani azokat a pontos összetevőket, amelyek a szexualitás, a magabiztosság és az energia érzetét keltik; és finomhangolni az adagolásukat.

Szóval, milyen az illata? Egyezik. Összecsapás. Egy észbontó, függőséget okozó aromás illat, amely a citrom energizáló zöld villanását kombinálja az ultrakrémes levendulával.

A titkos összetevő, amely fokozza a citromos akkord energiáját, egy fantasztikus “vintage” molekula; a styrallyl acetát. Tudományos mérések azt mutatják, hogy annak ragyogó zöld gyümölcsös aspektusai aktiválják az energiaérzetet. A PHANTOM-ban a mesterséges anyagot buja természetes anyagokkal kombinálják. Fűszeres citromhéjolaj Olaszországból. Szív pacsuli, enyhén füstös földes jegyek almás csavarral. És egy áramvonalas fás jegy: vetiver szív.

Az energizáló zöld villanástól felpezsdülve, a levendula simán és krémesen játszik. Mondtuk már, hogy levendula? Úgy értettük, hogy Lavender 3.0, amelyet a Paco Rabanne számára személyre szabottan kevertünk, hogy ellenállhatatlanul addiktív legyen… Friss levendulaszív, amelyet a PHANTOM számára készítettünk, hogy fokozza a legcsábítóbb tulajdonságait. A csillagok levendula olaja. És organikus levandin abszolút enfleurage 2.0, amely kihozza az összetevő legérzékibb virágos, aromás, szénaszerű aspektusait. Csomagoljuk ezt a levendula 3.0 összhangot szexi vanília abszolúttal, és voilá! Intenzíven jó érzés. Erőteljesen szexi. Fantasztikusan hosszan tartó.



1 thought on “Paco Rabanne Phantom – parfümújdonság”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter