Nuxe Huile Prodigieuse Or Florale – újdonságértesítő

Ki ne ismerné az ikonikus Nuxe Huile Prodigieuse szárazolaj már évek óta kapható hazánkban, és én hű rajongója vagyok! Nem csak az illata nyűgöz le, hanem az olaj hidratáló ereje is verhetetlennek bizonyult nálam. Amikor már nem elég egy szimpla testápoló, bevetem a Nuxe Huile olajat, az eredmény pedig garantáltan hosszan tartó!

Amikor a Huile Prodigieuse Or ellenállhatatlan irizáló fénye egyesül a Huile Prodigieuse Florale vidám virágos jegyeivel és „rózsaszín attitűdjével”, az eredmény a francia gyógyszertár új gyönyörűsége: a Huile Prodigieuse Or Florale.

7 évvel az első termékem, a Huile Prodigieuse bevezetése után, 1998-ban megszületett annak irizáló változata: a Huile Prodigieuse Or. A gyöngyházfényű olajok úttörője a gyógyszertárakban, sok rajongó körében váltotta ki a ragyogás iránti szenvedélyt. 20 évvel később, 2019-ben a Huile Prodigieuse kollekció egy új változattal bővült, ugyanazzal a legendás száraz olajjal, de új virágos illattal. Amint piacra került, azonnal imádták: a NUXE rajongók hihetetlen örömmel fogadták ezt az virág illatú változatot! 2024-ben kivirágzik e 2 termék tökéletes hibridje: a Huile Prodigieuse Or Florale, egy száraz olaj virágos jegyekkel és ultratrendi rózsaarany csillogással. És ugyanaz a tiszta, vegán formula, 100% növényi olajokkal és természetes gyöngyházfénnyel…Egy új NUXE ikon született!” – Aliza Jabès NUXE alapító

Sugárzó vonzerő: mindenki kiválaszthatja a saját kedvencét a 2 termék közül, amelyek tökéletesen alkalmazkodnak minden bőrtípushoz és tónushoz. Mindkét csillogó „Or” olaj különböző finisht biztosít: Az új rózsaarany ragyogással rendelkező Prodigieuse Or Florale hidegebb tónusokkal rendelkezik, amelyek finoman kiemelik a területet, amelyre kerül. A Huile Prodigieuse Or aranyszínű részecskéket tartalmaz, melegebb tónusokkal, irizáló, aranyszínű ragyogást hoz létre, amely minden bőrtípust megszépít és fokozza a barnaságot

Hogyan használd!

Arcra: Ezeket az olajokat használhatod a sminked részeként, az azonnali ragyogó hatásért. Pár cseppet gyengéden, tapogató mozdulatokkal vigyél fel azokra a területekre, ahová a highlightert is tennéd: orcák, szemöldökcsont, orrnyereg.

Testre: Önts pár csepp aranyló olajat a tenyeredbe, vagy egy kabuki ecsetre és oszlasd el egyenletesen a kívánt területen! Emeld ki vele a vállakat, dekoltázst, kulcscsontot és élvezd a ragyogást egész nap és éjszaka is!

Hajra: Dörzsölj néhány cseppet a hajadba, egy keveset a hajvégekre, hogy szép fényessé varázsold!

Mitől jó?

Kényeztesd bőröd az új ellenállhatatlan virágos rose golddal, ami hidratálja, simítja és ragyogóvá teszi az arcot, testet és hajat egyetlen lépésben! Vegán és tiszta formulája 7 értékes növényi olaj keverékét tartalmazza: tsubaki, makadámia, argán, borágó, kamélia, mogyoró és édes mandula. Mind-mind a bőrre és hajra tett hatása miatt lett gondosan kiválasztva. A Huile Prodigieus Or Florale antioxidáns hatását is már több in vitro vizsgálat bizonyította. A rózsaarany ragyogás titka: 4 ultrafinom, természetes eredetű, természetes anyagból származó, különlegesen finom összetevő kombinációja gyöngyházfényű részecskékkel. Hatékonysága bizonyított: A bőr a felhasználók 95%-a számára szaténsima és gyönyörű, a bőrük puhábbnak és szebbnek tűnik és kényelmes érzetű. A felhasználók 100%-a szerint a haj is gyönyörű.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter