Elegancia és erő: a Burberry Goddess parfüm varázsa

2023 egyik kiemelkedő megjelenése kétség kívül a Burberry Goddess. Új pillér, teljesen új kampány és új arc. Az már másik kérdés, hogy mennyire kell a fogyasztóknak egy újabb vanília alapú, kissé Mon Guerlain klónként viselkedő illat. Majd eldől.

“A Burberry Goddess esetében az volt az eredeti célom, hogy a vanília általános használatán túlmenően egy újfajta, gazdag illatélményt nyújtsak. Ehhez három különböző vaníliakivonatot használtam. Az első a Vanilla Infusion, amely a lehető legvilágosabb, fás vaníliát biztosítja. Ezután először használtam Firgood™-ot, más néven “vaníliakaviárt” egy illatban. Ez az innovatív új összetevő édes, gazdag és állatias vaníliát ad. Végül a Vanilla Absolute sötétebb és gazdagabb, ami titokzatos, tejes aspektussal gazdagítja az illatot.” – Amandine Clerc-Marie, parfümőr

A Burberry Goddess egyben a Burberry első újratölthető illata, és az üveg elegáns dizájnnal büszkélkedhet. A külső burkolaton található gabardin ihlette arany címke a Burberry nagy múltú örökségére utal, míg az archív ihletésű üveget egy arany medál modernizálja.

Fejjegy: Vanília infúzió és levendula
Szívjegy: Vanília kaviár
Alapjegyek: Vanília abszolút

A tökéletes vanília összhang megteremtésének folyamata során a vaníliát emellett a Provence-ból származó, ragyogó Lavender Diva esszencia jegyeivel, valamint a kakaó és a gyömbérgyökér földes jegyeivel burkolták be, amelyek aromás egyensúlyt biztosítanak minden egyes vaníliának.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter