Beauty-percek: Eveline Nail Therapy 8in1

Az utóbbi években iszonyú sokat szenvedek a körmeimmel. Hamvas tiniként, majd a húszas éveimet taposva világbajnok körmeim voltak, amelyeket előszeretettel festettem franciásra (körömvég fehér, az egész köröm csontszínű). Sokan nehezen hitték el, hogy nem műköröm, pedig akkor az még nem volt annyira felkapott (halló, ez a 2000-es évek elején volt). Nem mondanám, hogy rossz minőségű lakkokat használtam volna, a drogériákban simán megvettem a középárkategóriás darabokat is. Ennek ellenére (vagy kitudja) az idő múlásával egyre vacakabbak lettek a körmeim, már nem tudtam megnöveszteni őket, mert mindig letöredeztek s elkezdett lemezesen elválni. Számos vitamint szedtem rá, semmi változás, még a terhességem alatt sem, pedig akkor aztán tömtem magam minden egészségessel. A helyzet azóta fokozódott, és már nem csak 1-1 körmöm válik el lemezesen, vagy törik félbe, hanem szinte mindegyiket érinti. Nem jöttem még rá az okára, illetve azt megfigyeltem, hogy a vegyszerekre érzékeny vagyok, csak gumikesztyűben tudok mosogatni, takarítani, mintha ezzel is összefüggésben lenne.

Kipróbáltam számtalan körömápolót, körömerősítőt, de volt, ami csak rontott a helyzeten, a többi igazából nem csinált semmit. Így kétkedve olvastam utána az Eveline Nail Therapy 8in1 körömápolónak, amelyet a Notino.hu oldalon és a Krémmánián is agyondicsérnek. Gondoltam, hogy 1100 Ft-ot megér egy próba, így megrendeltem két hete. Lássuk az ígéretet:

“A 8in1 TOTAL ACTION  Intenzív köröm kondicionáló aktív Strong Nail TM komplexet tartalmaz, amely behatol a köröm szerkezetébe azt hatékonyan regenerálva. Feszesíti, maximálisan keményíti és elősegíti a körömlemez növekedését. Javítja a rugalmasságot, így a körmök jobban ellenállnak a külső sérüléseknek. Megvédi a repedéstől és a felhasadástól. Elősegíti a sima felület és a fény helyreállítását a sérült és matt körmökön. 10 napos kezelés után minden problémája megszűnik, szép és egészséges körmöket élvezhet. Hatékony kezelés a károsodott és törékeny körmöknek.

Alkalmazás: használat előtt jól rázza fel. 1. Nap: Közvetlenül a körömre alkalmazza a terméket. 2. Nap: Vigyen fel egy második réteget. 3. Nap: Mossa le a régi rétegeket  körömlakk lemosóval és ismételje meg a kezelést. 2 hétig alkalmazza, majd várjon 1 hónapot a következő kezelésig.”

Hát, drágáim, wow, ez a cucc tényleg tud! A fotón látható körmeimet már egyszer formára  reszeltem, szóval sokkal hosszabbak lennének. Gyönyörű fényt ad a körömnek, érezhetően keményebbek lettek, de nem annyira, hogy elpattanjanak. A lemezes felszakadás minimális helyen tapasztalható, szemmel láthatóan sokkal jobb állapotban vannak a körmeim a 10 napos használattól. Iszonyú szkeptikus voltam, de engem abszolút meggyőzött ez a termék, biztos, hogy újra fogom vásárolni, ha elfogy, sőt szétnézek a márka egyéb termékei között is!

Egyébként alapozólakknak is kiváló, én annak fogom ezentúl használni. A két linken elérhetitek a terméket és a márkát is.

Ti próbáltátok már?



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter