2012 a Parfümblogon

Év végén számos blogon best of összeállításokat lehet olvasni a 2012-es év leges…parfümjeiről. Én azzal kezdeném a számvetést, hogy 2012 januárjában indult a Parfümblog, új, immár független oldalán, mely a blog életében hatalmas előrelépés volt, egyre közeledve ahhoz a célhoz, melyet szeretnék elérni a hazai parfümkultúrában.

Sokan vetettétek a szemre anno, hogy miért kevés a niche parfümökről készült poszt, míg mások pont azt nehezményezték, hogy számukra ez a világ kevésbé vonzó, illetve a nehezebben elérhető parfümökről nem szeretnének egyre többet olvasni. Nehéz így egyensúlyt teremteni, de mindig az az elv vezérelt, hogy e kettő megfelelő egyensúlyban legyen. Remélem, sikerült!

Nézzük 2012 kedvenceit! Számomra az év legjobb/várva várt újdonságai:

Hermés L’Ambre des Merveilles már csak azért is szívet melengető számomra, mert Zürichben próbáltam ki, másrészt csodásan eleveníti fel az ősz meleg színeit, ízeit.

A Guerlain La Petite Robe Noir-t nagyon vártam, aztán egyenesen Párizsból megérkezett, és szerelem lett első szippantásra. Szuper kis illat.

Olfactive Studio Lumiere Blanche már csak azért is kedves szívemnek, mert még meg sem jelent, de Zólyomi Zsolt révén már kipróbálhattam egy csodás bemutatón Fehérvárcsurgón. Ilyen krémes, selymesen tejes illatot még nem éreztem.

Wallpaper Paper Passion számomra most Az Illat. Ha nem is a könyv illatát idézi, mégis imádom viselni. Tiszta, áttetsző, friss illat, hihetetlen tartóssággal.

Naomi Goodsir Cuir Velours illata szerelem volt első szippantásra. Isteni puha szarvasbőr, ezt az illatot nekem teremtették.

Atelier Cologna Rose Anonyme parfümje egy csodás rózsás alkotás, melyekért amúgy is rajongok. Atelier Cologne minden illata eddig zseniális!

Madonna Truth or Dare nem maradhat le az idei év legjobbjai közül, több szempontból is. Hatalmas Madonna rajongó vagyok, kb 25 éve erre a parfümre várok, legeslegjobb barátnőm egyenesen Floridából hozta, szóval minden szempontból csak kedvenc lehet. Nem mellesleg jó kis tubarózsás illat (ha a Fracas soknak tűnne).

És mi volt a Ti kedvencetek a Parfümblogon? A legolvasottabb posztok között van a Lancome La Vie Est Belle, Lady Gaga Fame, Dita Von Teese parfümjei, Gucci Premiere, Coco Noir, Ferragamo Signorina, Jimmy Coo parfümje, Calvin Klein Sheer Beauty parfümkritikái, de mindig a legolvasottabb posztoknak számítanak a top 10 válogatások, és az olyan válogatások, mint például a “szerelmes parfümök”.

A lista végtelen lehetne (számtalan olyan kedvencem lett, amit nem ebben az évben adtak ki, így nem került fel a listára) de itt meghúztam a határt. 🙂

Nagyon boldog, illatokban gazdag új évet kívánok nektek, jövőre veletek ugyanitt!

Számotokra mi volt az év kedvence/nagy durranása?

 



1 thought on “2012 a Parfümblogon”

  • Sziasztok!
    Én egy réges régi parfümöt keresnék: My melody flowers , Kb 25-30 évvel ezelőtti. ??????????? Tud valaki segíteni?? Juli

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter