Év végi akciós parfümvadászat

Ha te is olyan szerencsés vagy, mint én, hogy gyakorlatilag minden szeretteidtől parfümöt kaptál karácsonyra, akkor ezt a posztot ne is olvasd el. Akkor sem érdemes végiglapozni, ha nincs olthatatlan vágyad arra, hogy parfümgyűjteményedet a végtelenségig tovább bővítsd, illetve sietve lépj ki, ha nem érzel heves szívdobogást, ha akciós parfümökre, kihagyhatatlan ajánlatokra vadászhatsz. A többiek maradjanak, és készítsék a bankkártyájukat! 🙂

Vége a karácsonyi szezonnak, így mától hivatalosan is megkezdődött a nagy téli leárazás. Szerencsére a parfümériák is csatlakoznak ehhez az őrülethez, így most igyekeztem a legjobb akciókat kiválogatni nektek.

Első körben, ha te is imádod a L’Artisan Parfumeur parfümöket, most érdemes a hivatalos L’Artisan online shopba látogatnod, hiszen egy pár L’Artisan parfüm most 50%-kal olcsóbban megvásárolható. Amire érdemes figyelni, hogy valamilyen rejtélyes módon az eurora állított módban nem akciós, más termék akciós dollárban és más fontban. Sajnos attól tartok, hogy egyelőre csak angol és amerikai honfitársaink élvezhetik a kedvezményeket, de érdemes próbálkozni, hátha itthonra is sikerül.

Aki szintén nagyon-nagyon jó áron szeretne L’Artisan parfümöket venni, az siessen, mert a Strawberrynet.com oldalon még egy csomó parfüm akár 13.000 Ft-ért megvásárolható. (Nézzétek meg a férfi L’Artisan parfümöket is!)Figyelem, itt szinte biztos, hogy ÁFÁT és postai díjat kell fizetni, de a Strawberrynet mindkettőt visszautalja, ha kértek róla számlát.

Az egyik kedvenc angol online parfümériámban, az Escentual. com oldalon most (közel) minden 20%-kal olcsóbb, így az Annick Goutal, Etro, Serge Lutens, Amouage luxusparfümök, és a legjobb designer parfümök, parfümszettek mind mind olcsóbbak! És a postaköltség is minimális!

Bath&Unwind nagyon jó kis angol oldal, inkább testápoló termékeiről híres, de kapható náluk pár parfüm is, most akár 50%-kal olcsóbban, többek között kihagyhatatlan ajánlatuk Miller Harris Noix de Tubereuse ajándékszettje, amiben egy 50 ml-s parfüm  mellé testápolót is kapunk, mindösszesen 11.000 Ft-ért!

A nagy múltú Penhaligon’s most jó pár klasszikus illatát 60%-kal olcsóbban kínálja, igaz, a postaköltség drága, de ezzel együtt is olcsóbban kijön, mintha máshol vennéd meg.

Miller Harris is akciózik saját weboldalán! A millerharris.com oldalon, ha nem is minden illatot, de egy pár népszerű parfümöt, szettet lehet akár fél áron megvásárolni!

Érdemes figyelni a hazai parfümériákat is, akár online, akár hagyományos parfümériáról legyen szó, hiszen januártól szinte biztos, hogy akciókra számíthatunk. A Neroli parfüméria kincsesbányájában is szemezhetünk állandó akciókkal.

Ha tudtok más kihagyhatatlan ajánlatról, ne habozzatok, osszátok meg velünk!



1 thought on “Év végi akciós parfümvadászat”

  • Kedves Parfümrajongók!
    Megválnék az alábbi illataimtól, de csere is szóba jöhet:
    – Cartier: Delicies de Cartier, 100 ml, EDT, teszter
    – Dior: Eau Svelte, 200 ml, testpermet
    – Guy Laroche: Fidji, 100 ml, EDT, teszter
    – Lancome: Miracle eau Legére, 100 ml/90 ml, EDT, teszter
    – Jil Sander: III, 100 ml/90 ml

    Cserére érdekel:
    – Dior: Tendre Poison
    – Balenciaga: Talisman, csak a lila kupakos
    – Lorenzo Villoresi: Teint de Neige
    – L’Artisan: Bois Farine
    Várom jelentkezéseteket,!
    Szép napot, üdvözlettel, Nagy Tünde
    nagytunde57@gmail.com

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter