Jimmy Choo – parfümkritika

 

2011-ben jelent meg a várva várt Jimmy Choo parfüm, előzetest itt olvashattatok róla. Hatalmas várakozás előzte meg ezt a parfümöt, hiszen Jimmy Choo neve igen ismert a divatszakmában, gyönyörű és szexis cipőit sikk hordani, mindannyiunk Carrie Bradshow-ja is Jimmy Choo cipőben tipegett előszeretettel.

A cipők nagymestere maláj származású, már az anyatejjel magába szívta a cipőkészítést, hiszen cipőkészítő famíliából származik, így nem meglepő, hogy első cipőjét 11 évesen tervezte. A ’80-as években Londonban tanult, természetesen divat “szakon”, és diplomamunkája után rövidesen a szakma is kebleire emelte, természetesen a Vogue közreműködésével. Olyannyira sikeres lett, hogy a Vogue szerkesztője – fantáziát látva Choo cipőiben – betársult a cégalapításba, és megszületett a legenda. Céljuk az volt, hogy hordható luxusminőségű cipőt alkossanak, mely elsőre felismerhető. Sikerült nekik!

 

 

 

 

 

 

2011-re érett meg a parfümprojekt, és megjelent az első Jimmy Choo Fragrance, egyszerűen Jimmy Choo néven. Nőies, érzéki illat lett, tele édes és klasszikus aromákkal, mint a tejkaramella és a zöld jegyek, melyeket egy nagy adag érzéki és erotikus pacsuli fon körül. A fejillat friss zöld jegyei ciprusos fanyarsággal kezdenek, melyből hamar kibontakozik az egész illatra jellemző édes-fűszeres jelleg a körte képében, melyet az édeskés mégis friss mandarin frissessége dob fel. A szívjegy gyönyörű és bájos orchidea jegye bontogatja szirmait, míg az alapjegyben lévő tejkaramella és a pacsuli füstös-cukros párosa ennivalóan bájos jelleget kölcsönöz neki.

Ha nem is provokatív, azt elmondhatjuk, hogy mindenképpen pikáns és élvezhető illat édesszájú és flörtökre vadászó nők számára!

Ha elég gyors vagy, most április 13-15 között a Douglas parfümériákban igazán kedvező akciós áron megvásárolhatod a Jimmy Choo parfümöt, melyhez ráadásul most egy Jimmy Choo estélyi táska is jár! Teljes ár: 9.900 FT / 50 ml edt

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter