Best of 2015 TOP 10 parfümjei a Parfümblogon

Ritkán szoktunk éves összesítést készíteni, mégis idén januárban lépten-nyomon Best of 2015 listákba botlok, és szeretem ezeket böngészni, összehasonlítani a saját listámmal, így óhatatlanul összeállt a fejemen annak a 10 parfümnek a neve, melyek a legkedvesebbek voltak számomra 2015-ben.

pin up parfume1-elforgatva

Byredo Mojave Ghost

Kevés olyan parfüm van, aminél felordít bennem egy hang: ez az, ez tökéletes, ez én vagyok. Byredo Mojave Ghost parfümjénél minden egyes alkalommal ezt hallom, amikor viselem, kívül és belül is. Imádom. Itt olvashatsz a márkáról!

byredo-mojave ghost parfüm

Guerlain Shalimar Souffle de Parfum

Telibe talált ez az illat, imádom viselni, érzem, ahogy egy vagány, magabiztos, sikkes és ízig-vérig mai nővé alakulok át, még akkor is, amikor egy szál farmer-pólóban a gyerekkel megyek le a játszótérre. A Shalimar vonal amúgy is minden formájában jöhet, de nekem 2015-ben ez a változat volt a kedvencem. Itt olvashatsz róla!

shalimar-souffle de parfum

Nishane Tuberóza

A nagy felfedezés, és a világ legszebb tubarózsás illatának megtalálása, ez a Tuberóza. Tökéletes iskolapéldája annak, milyen is egy valóban luxusminőségű, grandiózus parfüm. Hát ilyen! Itt olvashatsz róla! 

nishane tuberóza parfüm

Lush Karma

Nem új illat, sőt! Én mégis 2015-ben fedeztem fel, és rájöttem, hogy a Karma maga a Lush illat. Natúr összetevők, bitang erős sillage, kifogástalan tartósság és mennyei illat. Itt olvashatsz róla! 

lush karma parfüm

Signature Fragrances London Lola

“Addictív, orrot megbabonázó illat”, írtam anno a Lola-ról. Egy csepp, és máris mézédes jázminfelhőben találom magam. Rendkívül sikkes, egyedi és különleges illat. Itt olvashatsz róla! 

lola parfüm

Nina Ricci L’Extase

Az új Nina Ricci nemcsak 2015 kedvenc illata, mert idén januárban is javában ezt használom, és minden egyes alkalommal rádöbbenek, hogy az édes-pészmás-vaníliás-fás illatok közül kiemelkedik finomságával, puhaságával. Jó viselni. Itt olvashatsz róla! 

nina ricci l'extase parfüm

Puredistance White

Boldogság palackba zárva. Üde, tiszta, ragyogó és vibráló illat, a legmagasabb minőségben, amely mindig mosolyt csal az arcomra. Itt olvashatsz róla! 

white

Roberto Cavalli Paradiso

2015 tavasszal és nyáron használtam, és teljesen beleszerettem ebbe a nem tipikus Cavalli illatba. Egyszerre ultra nőies és maszkulin, melytől igazából csak gazdagabb lesz az illat. Ha valaki túl tud lendülni a manapság divatos édes vonalon, akkor a Paradiso-t mindenképpen ajánlom kipróbálásra. Itt olvashatsz róla! 

Roberto Cavalli Paradiso International Model In Store

Shay & Blue Salt Caramel

Sós karamella, ennyi és nem több, engem pedig egycsapásra levett a lábamról. Nagyon cuki illat! 🙂 Itt olvashatsz róla! 

saltedcaramel

Balenciaga Rosabotanica

Púderes rózsa, száraz-fás alapokon, friss-zöld akkordokkal. Jaj, de szép is a bőrömön tavasszal-nyáron! Tudom, tudom, nem 2015-ös illat, de én tavaly fedeztem fel magamnak… Itt olvashatsz róla! 

balenciaga-rosabotanica-kristen

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter