Signature Fragrances London- Légy egyedi!

Semmi sem jobb annál, mint új parfümmárkákat, új parfümházakat felfedezni, és illataik által betekintést nyerni egy illatfantáziába, melyet ezer szálon futó de végül egy kerek egésszé összeálló meséhez hasonlítanék. Szerencsés vagyok, hogy megismerhettem a Signature Fragrance London négy illatát, melyek mint egy könyv fejezetei, másról mesélnek, mégis összetartoznak.

logo

Két barát, akiket a parfümök iránti szenvedély egy közös elhatározás felé hajtott, megalapította 2014-ben a Signature Fragrances parfümházat Londonban. Céljuk, hogy újra megteremtsék az illatszerek igazi lényegét a XXI. századba azáltal, hogy az gondosan, egyedien válogatott, magas minőségű alapanyagok magas koncentrációban kerülnek a parfümökbe, kevesebb alkohollal, így sokkal tartósabbnak bizonyulnak, valóban egy egyedi aurát adó illatfelhővel ajándékozzák meg viselőjüket.

A Signature Fragrances illatai 5 fő parfümcsoport darabjai, megkönnyítve így is a választást azok számára, akik valóban egy identitással rendelkező illatot szeretnének viselni, mely egy egész napon át követi viselőjét. A virágos, oudos, friss, édes és orientális. illatok a parfümkészítés hőskorát idéző tiszta alapanyagokkal egészen intenzív és izgalmas illatélményt nyújtanak, a gyengébb minőségű illatokhoz szokott orrnak szinte orgiaszerű az illatakkordok kicsengése, intenzitása, és egyedisége.

signature fragrance london

Kedvencem az elbűvölő Lola, mely érzéki, fás, édes és nyugodt. Az érzéki és egzotikus Lola valóban lehengerlő, és a szó legnemesebb értelmében szexis, hogy az már példaértékű. Gyakorlatilag a jázmin és a pacsuli érzéki kettősét lengi körül a cédrus puhasága, a rózsa púderessége és a fehér méz bársonyos édessége. Az afrikai narancsvirág erőteljes nyitánya után egy rendkívül gazdag, izzó és szexis illatot kapunk, kellően édes és virágos akkordokkal. Nagyon szép és egyedi illat!

Szerintem mindenki ismer minimum egy epres parfümöt, én is, de a Lurre megismerése óta rájöttem, hogy még csak most fedeztem fel, milyen is az igazi, gyerekkoromat idéző eper illata. Zseniális húzással a rózsás-púderes eper akkordját lonccal és vaníliával édesítették, méghozzá erőteljes koncentrációban, így az édes akkord rendkívül intenzív, de mégsem szirupos, köszönhető az ámbrának és az arany pézsmának, mely tompítja, lágyítja és gyermekiből nőiessé emeli az illatot. Kifejezetten felszabadító érzés ezt az illatot viselni, nem is tudom eldönteni, Lola-t vagy a Lurre-t szeretem jobban! 🙂

Rájöttem a Nouveau kapcsán, hogy kifejezetten kedvelem a boróka friss, fanyar mégis élénk illatát, pláne ha citrusokkal és meleg fás akkordokkal van körbeágyazva. A Nouveau érdekes játéka a friss és puha, édeskés, meleg jegyeknek, nyugtató aromája finom és elegáns harmóniát sugároz, bár inkább a férfiak vannak megcélozva ezzel az illattal, én szívesen viselném melegebb időben.

Az Un Chercher az ellentétek vonzása, mint a jin és jang, ahol a látszólag össze nem illő elemek alkotnak egy kerek egészt. A friss, élénk jegyek (bergamott, levendula) belesimulnak a meleg, érzéki jegyekbe (oud, szantál), melyet a finom kezekkel adagolt pacsuli tesz még izgalmasabbá. Az Un Chercher egyedisége abban rejlik, hogy a friss akkordok nem vonulnak vissza a meleg, erőteljesebb tónusú jegyek mellett, hanem azt kiegészítve, mint egy üde faktor vannak jelen. Én a páromon nagyon szeretem.

2015-10-13 13.05.54-1

A gyönyörűen metszett, ékszernek is beillő üvegek és a 18 különleges illat egy igazán exkluzív parfümkollekciót eredményez, és azt, hogy érdemes kipróbálni a Signature Fragrances illatait, illetve figyelni a parfümbrand tevékenységét. Aki egyedi, különleges, valóban signature illatokra vágyik, kezdje a keresgélést a Signature Fragrances parfümjei között.

Sajnos a márka még nincs jelen Magyarországon, de a parfümök megrendelhetőek a webshopból vagy a márka oldalán található üzletekben szerte Európában.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter