Púderillat a levegőben: Intimissimi – parfümkritika

Néha az ember olyan helyen akad kincsekre, ahol nem is gondolná. Így történt ez velem és a jól ismert olasz fehérnemű márka, az Intimissimi parfümjével is, melyre egy kedves – szintén parfümbolond – blogolvasó hívta fel a figyelmem. Rögvest beszaladtam a legközelebbi Intimissimibe, és kipróbáltam a parfümöt.

A letisztult, mondhatni puritán doboz és üveg nem hazudtolta meg a benne rejlő illatot, ugyanis színtiszta babapúder, méghozzá a finom, nem szintetikus fajtából. A parfüm összetevője is csak ennyi: púderes jegyek. Semmi fakszni, bonyolultság. És néha ez kell nekem egy-egy laza, nyugodt napon: tiszta, puha, éteri illat,  mely csendesen a háttérből ontja rám angyalian békés illatát. A púderes illatok nagyon kedvesek számomra, szívesen használom télen-nyáron, esőben-hóban, néha jól esik, ha egy kis nőies virágos-rózsás akkordot kap maga mellé, mint a L’Artisan Drole de Rose, Officina delle Essenze Puro Talco vagy a Chloe parfümökben, néha egy kis édes mandulával feldobja a napom, mint a Guerlain L’Instant Magic Elixir csodaszere, olykor édes-cukros vaníliával fogyasztom, mint amilyen a  Les Nereides Doucheur de Vanille, és néha farmer-fehér pólós összeállításhoz jól jött a Clean Warm Cotton pamutos púdersége.

100 ml-s változata van csak, ára kb 11.000 Ft.

Kipróbálnád? 1 ml-s illatminta itt!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter