Les Néréides pajkos parfümjei

 

Les Néréides, az 1980-ban alapított nizzai ékszerkészítő cég termékei az egyik legkeresettebb kiegészítők a nemzetközi divatvilágban. Hozzánk pár éve csak a Les Néréides parfümök jutottak el, melyek egy egész rajongótábort gyűjtöttek maguk köré. Akit egyszer beszippantott a Néréides bájos, pajkos világa, az biztos Néréides gyűjtővé válik.

Szerencsére a Néréides azon márkák közé tartozik, akik nem aranyáron mérik a parfümjeiket, az egyes parfümök üvege, megjelenése is gyakorlatikag ugyanolyan, kissé oldschool-os hatásúak, szerintem roppant bájosak. A kisebb, 25 ml-s üveg nem parfümszórós, hanem igazi retrós “löttyintős”, míg a 100 ml-s üveg a hagyományos pumpás parfümszórós üvegű.

Az egyik legnépszerűbb illatuk a babapúderfinomságú vaníliacsoda a Douceur de Vanille. Csodás orientális vaníliás harapnivaló, mely leszáradás után isteni púderes illattá válik a bőrön.

Imperial Opoponax, a keleti érzékiség, és fülledt arab éjszakák illata. Főszerepben az opoponax, másnéven illatos mirha. Jellegzetes, “füstölőkre” emlékeztető illata van, de nyilván azoknál színvonalasabb szinten. Érdemes kipróbálni!

A musk (pézsma, moschus, mósusz) illatok rajongóinak nagy kedvence a Musc de Java, ez a lágy, virágos, gyümölcsös kis illat.

Musc de Samarkand szintén a musk illat, csak itt a white musk mellett a fás jegyek, és a labdanum kapott főszerepet.

További Néréides illatok:

Patchouli Antique

Fleur poudrée de Musk

Oriental Lumpur

Vert d’eau

Az illatok mellett gyertyák is kaphatóak külömböző illatokban.

Sajnos Magyarországon jelenleg nem lehet megvásárolni ezeket a nagyszerű illatokat, akinek jó külföldi összeköttetései vagy vállakozó kedve van az vagy hozat magának, vagy nemzetközi parfümériákban szerezheti be!

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter