Guerlain L’Insant Magic Elixir – parfümkritika

Mandula és vanília tökéletes párosítás egy csodához!

Guerlain, az egyik legnagyobb niche parfümház, mely 175 éve ontja a finomabbnál finomabb parfümöket. Szerencsére ezeket a parfümöket szélesebb körben is terjesztik, így gyakorlatilag (bár niche parfümház) bárki hozzájuthat kiváló minőségű, igényes parfümökhöz a legnagyobb parfümériákban.

Most az egyik, számomra legkedvesebb Guerlain parfümöt mutatom be, melynek igazán a hideg őszi-táli napokon van az igazi szezonja.

A L’Instant Magic Elixir a nagy sikerű L’Instant Magic letisztult és egyúttal a lényeget kiemelő folytatása. Az Elixir titka igazából négy összetevő, melyek valami isteni krémes és puha púderes illattá állnak össze a bőrön. A mandula, vanília, orchidea és pézsma négyese linerális szerkezetben bontakoznak ki, azaz nem a hagyomásos, egymásra épülő illatpiramisban, hanem gyakorlatilag a kifújást követően ugyanabban a pompás mandulás csodában gyönyörködhetünk. Egyértelműen a mandula és a vanília akkordja a főszereplő az Elixirben, éppen a megfelelő fokban édes és gourmand, talán az orchideának köszönhetően nem csap át szirupos jellegbe.

A L’Instant Magic-hez hasonló illatú, de míg az előbbi illat igen gazdag és összetett illatjegyeket sorakoztat fel (pl. mimóza, írisz, viola, frézia, citrom), az Elixir titka az egyszerűség és letisztultság.

A L’Instant Magic Elixir tipikusan az az illat, melyet öröm viselni!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter