Trussardi Inside, ha kell egy kis melegség – parfümkritika

Melengető kávé és krémes virágok, mi kell más így ősz végén?!

A nlcafe fórumán olvastam nagyon sok jót a Trussardi illatairól, melyek nekem akkor még kimaradtak az életemből. Az Inside-ért annyian rajongtak, hogy én is kipróbáltam, és csak azt sajnáltam, hogy nem ismertem meg előbb ezt a mesésen puha, melengető illatot.

A klasszikus üvegbe bújtatott Inside nem más, mint egy finom krémes kávé édeskés virágfelhőben. Istenien bőrre simuló illata diszkrét illatfelhőbe von, elegáns és kifinomult, mely ritka az édes illatok között.Pedig nem éppen visszafogott illatjegyekből áll: a kifújás pillanatában már a kávé lágy aromája uralja a terepet, mely végig megmarad. A fejjegyben lévő golgotavirág és neroli kivételesen roppant visszafogott és krémes akkorddá állnak össze, talán a bergamottnak köszönhetően. A szívjegy virágai, a frézia és a heliotrope az édes felhangért felelősek, stílusossá és kifinomulttá téve a kompozíciót. Az alapokban a megszokott ámbra és pézsma, melyek halkan “dörmicélnek”, ahogy az kell:)

Ha olyan illatra vágyom, mely finoman körbeleng, mint egy puha meleg sál, akkor legszívesebben a Trussardi Inside-ot használom. Egy apró hibája van, hogy sajnos rajtam közepesen tartós:(



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter