Royal Apothic parfümök

Ebben a hatalmas parfümkínálatban ember legyen a talpán, aki mindig határozottan, tudatosan tud magának/szeretteinek parfümöt választani. A parfümcégek is különféle módon próbálják az embert vásárlásra csábítani, marketing szempontjából a lehető legszélesebb tárházát tapasztalhatjuk az ötleteknek/figyelemfelkeltésnek a parfümreklámok terén. Rám kétség kívül a jó hírén kívül a parfüm megjelenése, a brand arculata és az általa közölni kívánt üzenet is hatással van. Egy-egy szép, ötletes üveg, vagy éppen formabontó kampány vagy fotó máris felkelti az érdeklődésem. Így volt ez a Royal Apothic kis niche parfümmárkával is. Merő véletlenségből valahol láttam egy fotót az egyik parfüm üvegéről, és egy kis utánajárással már kinyomoztam, hogy ez az 1990-ben alapult angol cég 2010 óta több mint 12 parfümöt adott ki, melyeket London nevezetes helyeiről, kertjeiről neveztek el. Micsoda ötlet! London rajongóknak most nagyot dobbanhatott a szívük! 🙂

Nem mellesleg a Royal Apothic parfümök üvege csupa bűbáj: a doboz, a régi időket idéző fújóka és az üvegen lévő kép nagyon eltalált, mely remekül összhangban van az egyébként modern, fiatalos illatokkal, így annak, aki még csak most ismerkedik a niche parfümökkel, jó indítás lehet bármelyik Royal Apothic parfüm.

A Royal Apothic létrejöttét egy 18. századi kis patikai kézikönyvnek köszönhetjük, melyet Sean O’Mara talált a híres-neves Nothing Hill-i piacon. E könyvben talált receptúrák ihlették az első Royal Apothic termékeket, fürdőkellékeket, parfümöket, szobaillatosítókat, melyeknek alapja bár 18. századi, de mégis ízig-vérig modern, mai luxusmárka. Minden Royal Apothic termék kézzel csomagolt, a papírcsomagolások pedig velencei vászonkartonból készültek. A parfümök különlegessége, hogy keverhetőek egymással.

Royal Apothic City of Angels

Angyalok városa valóban angyali illatot takar, éterien könnyed és tiszta illat, melyben a tengervíz kristálytiszta akkordja mellett a gyengéd jázmin tündököl, az eukaliptusz pedig egyfajta üdeséget, frissességet kölcsönöz az illatnak. Virágos-vizes illat, de nem a Cool Water vonalából, annál sokkal tisztább és virágosabb. Ideális illat a mindennapokra azoknak, akik szeretik a könnyed illatokat.

Royal Apothic Kensington Garden

Csodaszép virágos illat – hűen nevéhez – a Kensington Garden, melyben igen hangsúlyos fehér virágok kaptak helyet, mint a gardénia, jázmin, tubarózsa és liliom, szerencsére elhagyva az egyébként gyakran megjelenő kissé harsány jelleget, ami a gardénia és a tubarózsa jellegzetessége. A könnyedebb akkord talán köszönhető ez az alapjegyben elhelyezett, enyhén földes-zöldes jellegű páfránynak, melytől ez az illat túlmutat egy egyszerű fehér virágos kompozíciónál.

További Royal Apothic parfümök:

Covent Garden

Cutting Garden

Holland Park

Japonesque

Lemoncello

Terra Firma

Topiary

Venetian Grove

Versailles Afternoon

Parfüm esszenciák:

Fig Extract

Violette Pastille Extract

Green Tea Extract

Marigold Extract

Orange Blossom Extract

Sajnos a Royal Apothic parfümök Magyarországon nem kaphatóak – érdemes a honlapjukat végigböngészni -, akit nagyon érdekel a City of Angels és a Kensington Garden, itt érdeklődhet: info@parfumblog.hu



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter