Szerelem második szippantásra

Van ilyen. Amikor egy illat akaratod ellenére bekebelez és nem enged, függővé tesz. Nálam a Chloe Eau De Parfum 2008 váltotta ki ezt az érzést. Először csak olvastam róla fórumokon (remek kritikákat), és kíváncsian próbáltam ki egy közeli parfümériában. Természetesen papírcsíkon – pedig tudom, hogy bőrön kell mindent kipróbálni, de már sok volt rajtam – és valami borzalmasan szúrós mosópor illatnak találtam. Nem értettem azt a nagy rajongást, ami tapasztalható volt az illat körül. Pont ezért adtam neki még egy esélyt, és kipróbáltam a bőrömön is…egész nap a csuklómra tapadtam, és szívtam be az isteni illatot. Nyoma sincs karcos, szúrós felhangnak, isteni rózsa és virágfelhő vesz körül, melyet egy nagyon friss, tiszta alapillat hangsúlyoz ki.

2009-ben jelent meg a Chloe Eau De Toilette változata is, majd a Chloe Eau De Parfum Intese követte. Az Eau De Toilette gyümölcsösebb, kevésbé frissebb illat (alapja az írisz), az Intense markánsabb a borstól és a tonkababtól.

 

 

 

Mindegyik isteni, én alig bírtam választani a három illat közül. És Te?

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter