Most akkor madonnás vagy ladygagás?

Oké, tudom, hogy parfümblog, de ha már Christina Aguilera új albummal és videóklippel örvendeztet meg minket (amiben egyébként a saját parfümjét is reklámozza), itt az ideje, hogy pár mondatban megemlékezzünk az Aguilera parfümökről. Nincs sok, rövid lesz a poszt, helyette nézzétek meg az új videóklippet, és segítsetek eldönteni, hogy Madonna Express yourself klipje előtt tiszteleg, avagy ő lesz az új Lady Gaga:)

link.brightcove.com/services/player/bcpid81922777001

Szóval…Christina Aguilera 2007-ben dobta piacra első parfümjét, ami egyszerűen a Christina Aguilera nevet viseli. Az üvege nekem nagyo tetszik, bejönnek a csipkés dolgok. Orientális-virágos illatcsaládba tartozik, puhán édes illat, amit a vanília, szantál és pézsma alapoz meg, erre épülnek a gyümölcsös jegyek, mint a szilva és a barack, valamint a jázmin, gyönygvirág és tulipán. 2009-ben egy erősebb, füstösebb változata, a Christina Aguilera by Night jött ki, amit többen Dior Hypnotic Poisonjához hasonlítanak. 2008-ban az Inspire jelent meg, ami egy könnyedebb, virágos-gyümölcsös illat.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter