Aranytömb már nőknek is (végre)!

Paco Rabanne mester 2008-ban nagyot alkotott: piacra dobta új férfi illatát, a 1 Million-t, ami véleményem szerint a legjobb férfiparfümök egyike. Ez a parfüm képes volt a lehetetlenre, az én “botorrú” páromat is parfümrajongóvá tette. Az üvege (mely egy aranytömböt formáz) nekem kicsit gagyi benyomást kelt, de az illat kipróbálása után azonnal szerelem lett. Fás-fűszeres illat, különlegessége, hogy inkább női parfümre jellemző illatjegyeket is tartalmaz, mint a rózsa, grapefruit vagy a fahéj. Ellenzői pont az édeses, fűszeresebb illata miatt kritizálják, szerintem viszont szexisen buja férfiillat. És ami még lényeges, hihetetlenül tartós. Nem hiába lett az egyik legsikeresebb férfiillat.

Érdekes, hogy Rabanne 2 évet várt arra, hogy megalkossa a női párját, de szerencsére nem sokáig kell várnunk rá, mert hamarosan megjelenik a Lady Million! Az üvege hála égnek nem aranytömb formájú, hanem talán gyémánt vagy csiszolt drágakő, megtartva az arany színt. Virágos-gyümölcsös illatcsalád, fejjegyei a neroli, málna, cirtom, szívjegyei a jázmin, narancsvirág, gardénia, alapjegyei pedig a pacsuli és a méz. Érdekes illat lesz, az biztos, én személy szerint nagyon várom, hogy kipróbálhassam.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter