2016 top 10 tavaszi parfüm a Parfümblog válogatásában

Lassan május közepe és még csak most állok elő a Top 10 tavaszi listával?! Igen, mert ez a tavasz nagyon szeszélyesre sikeredett, igazából az ősz és a nyár volt inkább jellemző, ennek ellenére én már kora tavasztól megszállottan kerestem a legjobb tavaszt zsongató illatokat. Már megszokhattátok, hogy nem aktuális megjelenés szerinti válogatás jelenik meg ilyenkor, hanem a személyes kedvenceim, amelyeket ebben a szezonban használtam.  Idén meglehetősen nehéz volt 10 illatot kiválasztani, mert sok parfümöt viseltem, és kedveltem, úgyhogy nagy kedvencek is lemaradtak a listáról…Lássuk!

top 10 tavaszi parfüm parfümblog

Guerlain Eau de Cologne du 68

Maga a tavasz! Úristen, szerelem első pillanatban, és egy drága barátom ajánlotta fel nekem, örökre hálás leszek neki érte. Az illat bársonyosan zöld, telt és élénk, és nagyon Guerlain, hiszen a ház ikonikus Champs-Elysées 68-as szám alatti butikjára utal, valamint arra, hogy szám szerint 68 összetevőt tartalmaz.

Roberto Cavalli Paradiso Azzurro

Ahogy tavaly rajongtam a sima Paradiso-ért, úgy imádom az új azúrkék Paradiso Azzurro-t. Jövőre várom a folytatást!

Mendittorosa North

A lélek illatai, amelyek nagyon megérintettek, különösképp a North, soha nem látott összhangban muzsikál a lelkemmel, az énemmel. Különleges, egyedi, és én. Nem csak tavaszi kedvenc.

L’Erbolario Frescaessenza

Ez az illat maga a jókedv, soha nem láttam még ilyen illatot, amely ennyire vidám, életigenlő, pozitív és természetes lenne. Csodás! Itt olvashatsz róla bővebben. 

s.Oliver Superior

Az én kis meglepetésillatom ez a Superior. Remek árban egy remek kis darab, amely bármikor igazi kis jolly jokerként bevethető.

Chloe Eau de Toilette 2015

Jöhetnek a kövek, de az új Chloe EDT 2015 talán jobban tetszik, mint a szupersztár mama, a Chloe Eau de Parfum. Sokkal bájosabb, elevenebb, nőiesebb, bohémebb. És tartós edt létére, úgyhogy jár neki még egy pont!

Kiehl’s Original Musk

Régóta vágytam rá, és megérte várni, mert valóban egy ikonikus darab az Original Musk, amelyben a letűnt korok köszönnek vissza időtálló pézsmás kompozícióban. Modern és tradicionális egyszerre. De jó is viselni!

Nina Ricci L’Extase Caresse de Roses

Voltatok már úgy egy illattal, hogy egyszerűen mennyeinek éreztétek az illatát, és amikor viseltétek, úgy éreztétek, hogy ennél csodálatosabbak nem is lehetnétek? Nos, az új L’Extase Caresse de Roses-nél állandóan ezt érzem. Egyszerűen megszépülök tőle, érzem, ahogy a rendkívül kifinomult, harmonikus illata valóságos illatmámort okoz az orromnak.

Narciso Rodrigues Narciso

Drága jó Narciso Rodriuez, köszönjük neked, hogy a pézsmát olyan köntösben tálalod nekünk, amit egyszerűen nem tudunk megunni. Ha van a minimalista, letisztult parfümöknek atyja, akkor az te vagy! 🙂

Acqua di Parma Rosa Nobile

Idén tavasszal érezhetően a rózsáé volt a főszerep, én is előszeretettel nyúltam a rózsás parfümjeimhez. Az egyik legkedvesebb, amolyan mosolygós rózsás parfümöm a Rosa Nobile, ami nagy-nagy kedvenc lett az idén tavasszal.

+1

Olibere Parfums Balinesque

Bár csak egy kis mintával használtam a Balinesque-ből, már ennyi is elég volt annak megtapasztalásához, hogy teljesen beleszeressek a Bali illatait idéző friss, virágos, pikánsan fűszeres és nagyon különleges illatba. Must have!

Az eddigi tavaszi top 10 listákat itt érheted el!

Én pedig kíváncsi vagyok a ti tavaszi kedvenceitekre! 🙂

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter