Roberto Cavalli Paradiso Azzurro – parfümújdonság és parfümkritika

Tavalyi év egyik nagy kedvence volt számomra Roberto Cavalli ciprusos csodája, a Paradiso. Bátor, merész húzásnak tartottam, hogy egy ilyen karcos, sokak számára megosztó illatjegyekkel telezsúfolt illattal pont a Cavalli ház áll elő. Imádom, és büszke vagyok rá, hogy sok parfümrajongót megtérítettem, és adott egy esélyt a Paradiso-nak, nos, ők már tudják, hogy egy jó kis illat tulajdonosai lettek. Idén márciusban sem maradunk Paradiso nélkül, sőt! Amikor megláttam az új Paradiso Azzuro fotóját, majdnem elaléltam, mert ez az azúrkék, csodásan metszett üveg egyszerűen meseszép! Külcsín jeles, lássuk, milyen a belbecs!

Roberto-Cavalli-Paradiso-Azzurro_cover

“A csodálatosan ragyogó Roberto Cavalli Paradiso Azzurro parfümöt a mediterrán tengerpart szépsége ihlette.  Gyengéd és finom, harmatos virágok tobzódnak benne, melyeket aromás jegyek ellenpontoznak, felidézve a tenger illatát. Bájos és érzéki, a csábítás különleges útján jár. A Roberto Cavalli Paradiso Azzurro nő vidámságot és életörömet sugároz. Lelke szabadon szárnyal, ahogy méltósággal és eleganciával éli életét. Bájossága ellenállhatatlan, vidám nevetése könnyen átragad másokra is, minden szívet meghódít.”

IMG_1814

A mediterrán vizek mellett burjánzó vegetáció ihlette illat lényegi eleme a Paradiso – a leszáradást követve nagyon hasonló illatnyomot érzek a bőrömön, csak sokkal frissebb, ragyogóbb, “napfényesebb” kivitelben. Míg a Paradiso-ban a jázmin dominál, és a ciprus duruzsol mögötte, addig a Paradiso Azzurro-ban a fanyar ciprus tör előre, megpuhítva egy nagy adag kasmírfával. Minden benne van, ami egy friss, azúrkék illatba kell: levendula – finoman adagolva, nehogy túl maszkulin legyen a hatás, citrusok – aranylóan csillognak fel a fejjegyben, és jázmin – ellenpontként a túl friss-zöld-fás akkordok mellett, mely természetesen az abszolút nőiességet jelképezi.

A fenti kisfilm hűen tükrözi az illat lényegét: totál nagyvárosi illat, modern karakterrel, mely megidézi a mediterrán napsütést. (ünnepeljünk, végre egy tisztességesen összerakott parfümreklám, ami kedvet is csinál az illathoz, és passzol hozzá:) )

cavalli paradiso azzurro

Még lötyög valamicske a tavalyi Paradiso-m aljában, azt még elfogyasztom, aztán idén tavasztól vadul Paradiso Azzurro-t fogok használni, nekem nagyon bejön ez a fajta fanyarkás, friss illat, nagyon tartós, rendkívül intenzíven illatozik, egyszóval jó befektetés!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter