s. Oliver Superior – parfümkritika

Íme, ékes példája következik annak, hogy egy alacsonyabb, pénztárcabarát árfekvésű parfüm is nagy kedvenccé válhat. Közel 6 éve kapható a s.Oliver Superior illata, és ezidáig kimaradt a a tesztelt, kipróbált parfümök közül, és én ezt így utólag nagyon sajnálom. Sajnálom, hogy nem előbb ismertem meg, mert régóta kerestem egy olyan nappali, hétköznapi, laza eleganciát sugárzó illatot, mely nem túl bonyolult, nem művészi, nem komplex, hanem egyszerűen csak jó érzés viselni, a szó nemes értelmében.

sOliver-Superior-Women-Eau-de-Toilette-EdT-Natural-Spray-50-ml_b2

2010-ben jelent meg az s.Oliver Superior parfümpáros, melynek női változata

 “független, erős, modern nőknek szól, akik kemény, sziklaszilárd attitűddel rendelkeznek.”

Nem is tudom, nekem, számomra, rajtam a Superior éppen hogy egy lágy, puha illat, mely valóban modern, valóban független, de nem erőt sugároz, hanem kisugárzást ad, vonzerőt és magabiztosságot. Közepes hatósugarú, rendkívül tartós illatnak bizonyult rajtam ez a csupa puha fás, meleg-nőies parfümfelhő, melyben nagyon finoman, jól hangsúlyozva alakították ki a karaktereket. A nőies faktor kicsit törékeny, tünékeny, mint a frézia, ugyanakkor érzéki is az orchideától. Krémes, tompa akkord a vanília és a tonkabab, melybe a meleg-száraz puha cédrus gyönyörűen belesimul. Ami nem engedi az orrunkat, az a szilva. Ne túl édes, nem túl harsány, mégis olykor-olykor kikacsint, éppen csak annyira, hogy ne unjuk meg az illatot. A citrusok frissítő felvezetését a passiógyümölcs zamata, egzotikuma bolondítja meg, de nem játszik az illatban különös főszerepet, mert egészen elhalványul az idő múlásával. Akkor pedig marad a szilvával kiegészülő krémes-fás puha alapillat, ami állandóan izgalomban tartja az orromat.

s.oliver superior parfüm

Halványan emlékeztet engem a Mango első parfümjére (Mango MNG), amit anno szerettem, most pedig ki nem állhatok – micsoda ellentmondás, ezt az s.Oliver illatot pedig nagyon szeretem. Sokkal szebben metszett, kerek alkotás!

Jó áron jót venni mindig öröm, ráadásul ha szemfülesek vagytok, akkor a hamarosan következő kuponos akcióval akár féláron is beszerezhetitek az s.Oliver Superior Womant, megéri az árát!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter