Avon Dreams – parfümkritika

A rózsaszín parfüm, ami cseppet sem “rózsaszín” illatú!

avon dreams

Sokszor lehet sejteni egy-egy üveg, szín alapján, hogy milyen karakterű az adott parfüm, illat, sokszor viszont érhetnek meglepetések is minket. Legutóbb az Avon Dreams parfüm kapcsán történt ez meg velem: a Dreams egy bájos, rózsaszín színű, vonzóan megformált üvegű parfüm. Már a megnevezése is azt sejteti (Dreams – Álmok), hogy valami nagyon “cuki”, habos-babos illat lapul az üvegben, hát nem! Kérem szépen a Dreams egy – jó értelemben vett – karakterrel bíró illat, mely magában hordozza kislányos báját, de mint egy pillangó, a kellő időben kibontja szárnyait, és igazi szépségként éli tovább az életét.

IMG_1495

A Dreams egy rózsa-központi illat, mely csodásan kétarcú: üde, tiszta, púderes, és kellően erőteljes és metsző. A borssal (vagy rózsaborssal) megfűszerezett virágos akkord bizsergető, élénk és sugárzó lesz, szinte érezni, ahogy elterül a bőrön az illat és élvezet figyelni, ahogy kibújik a pillangó a bábjából, azaz összeérnek az illatjegyek: a száraz, meleg fás akkordok a rózsával. A szilva kevésbé gyümölcsös, inkább fűszeres, a sok száraz-tiszta jegy között tompul, kevésbé édeskés. Kifejezetten klasszikus illat, amely nőies, erőteljes, határozott és harmonikus. Rajtam kifejezetten tartós, ha pedig a testápolójával és dezodorjával használom, egész nap intenzíven illatozik a bőrömön. Tipikusan olyan illat, amelyet bármelyik évszakban, bármilyen alkalomra el tudok képzelni, remélem, még sokáig kapható lesz az Avon kínálatában!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter