Top 10 tavaszi illat a Parfümblog válogatásában 2017

Sok újdonságot próbálhattam ki az idei tavaszi szezonban, de sok olyan parfüm is van, amelyet minden tavasszal előszeretettel viselek, de úgy alakult, hogy a régi parfümjeimet most az újdonságok teljesen kiszorították, ezért csak új illatok kaptak helyet a listán! Tudom, hogy sokatok számára nincsenek igazán évszakhoz köthető illatok, én viszont abszolút ehhez kötöm őket – persze időnként meg-megtörve ezt a hagyományt. Ha markánsan nincsenek is tavaszi parfümjeim (igazából a nyári illatokat tudnám ennyire elkülöníteni), mégis azt vettem észre, hogy az üdébb, virágos illatokat tavasszal kívánom igazán! Nektek melyik parfüm a kedves ebben a tavaszi szezonban?

top 10 tavaszi parfüm parfümblog

-1-Guerlain Mon Guerlain – nincs mit ragozni, szeretem ezt az illatot, és most lépjünk túl a fanyalgók kifogásain (hogy a Guerlain tudna komolyabbat, miért Angelina Jolie, miért divatillat, miért a Mon Exclusif-ból emelték át), és csak szemléljük magát az illatot. Rajtam abszolút domináns a levendula és természetesen édeskés, de igazán kifinomult! Itt olvashatsz róla bővebben.

-2-L’Occitane en Provence Terre de Lumiere – direkt a Mon Guerlain után…merthogy a két illat nagyon hasonló karakterű! Levendula és édes (jelen esetben mézes) akkordok. A L’Occitane termékeit nagyon szeretem, az Arlesienne nagy kedvencem, de remegve vártam a Terre de Lumiere premierjét – megérte várni rá. Testápolóval és tusfürdővel együtt használva igazi luxus-feeling.

-3-Narciso Rodrigues Fleur Musc for Her – atyaég, ez aztán az illat! Narciso Rodrigues, amihez hozzányúl, arannyá válik. A Fleur Musc abszolút a For Her alapjaira épül, csak egyszerűen virágosabb (rózsa, bazsarózsa), édeskésen púderesebb (ibolya). Csodás!

-4-Nina Ricci Rose Extase – totálisan odavagyok a L’Extase sorozatért. A “sima” L’Extase egy végtelenül érzéki, nőies, elegáns illat, a L’Extase Caresse de Roses üde, friss és pezsgő rózsás illat, míg az új Rose Extase játékos, életvidám, csajos rózsaillat málnával és vaníliával. Nagyon feldob, ha viselem. 🙂

-5-Salvatore Ferragamo Signorina in Fiore – micsoda kis bűbájos illat, maga a tavasz! Annyira friss és virágos, szinte kicsattan az üvegből az intenzív citrusokkal körített virágos akkord. Ahogy napsütétes időt jósolnak, én már fújom is magamra. Itt olvashatsz róla bővebben.

-6-By Kilian Black Phantom – merő véletlenségből debütált tavasszal a “legjobbképűbb” parfümmárka tulajdonos legújabb parfümje, mert a Black Phantom használatához nem kell sem évszak, sem napszak, egészen egyszerűen az ember csak magára fújja és élvezni annak minden illatmolekuláját. Feketekávé, rum, karamell és étcsokoládé. Hmmmm….Itt olvashatsz róla.

-7-MAC Creme de NudeMár olvashattok a MAC új Shadecsents illatairól a blogon, kipróbáltam az összes illatot és nekem tavasszal a Creme de Nude lett a kedvencem, annak ellenére, hogy a többi illatot is szívesen hordtam.

-8-Betty Barclay Pure Pastel Lemon – A szezon abszolút nyertese ár/érték szerint. Nagyon tüneményes illat, maga a jókedv, ragyogás. Karakterében a Light Blue-ra emlékeztet, nagyon szeretem viselni.

-9-Orto Parisi Seminalis – Az a helyzet, hogy totálisan addiktív ez az illat, amint kipróbáltam a Madison parfümériában, tudtam, hogy nekem kell, és persze meg is vettem. Nem tudom másképp leírni ezt a szex ihlette parfümöt, mint a mocskos érzékiség és a magasztos luxus kifogástalan keveréke. Brutálisan intenzív, függő vagyok tőle.

-10-Estée Lauder Bronze Goddess Eau de Parfum – Végre! Körülbelül 6 éve ha tehetem, minden évben beszerzem az aktuális Bronze Goddess illatot (nekem a legelső és azóta alapnak számító BG illat jön be), rajtam tartós is, sokszor rásegítek a hozzá való testápolóval is. De az idén végre itt a parfüm töménységű változat, ami naná, hogy kissé más illatú, mint a skinscent. De nem is baj, mert nagyon szép, érett, nap csókolta bőrre való illatra sikerült. Azt hiszem a skin scent marad kánikulára, ezt az edp verziót pedig tavasszal is bőszen használom.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter