By Kilian Black Phantom – parfümújdonság

Április 15-én igazi parfümkülönlegességgel bővül a Madison parfüméria kínálata: a világpremierrel egy időben nálunk is kapható lesz Kilian Hennessy legújabb parfümopusza, a Black Phantom.

“Egyél, igyál, légy boldog! Holnap úgyis meghalunk.”

Az élvezetek illata a Black Phantom, amely egyszerre gourmand, aromás és hedonista: a kávé valódi, sötét aromájának állít piedesztált, hozzá olyan nyers akkordokat rendelt, mint a mámoros rum, földes vetiver és sötéten aranyló szantálfa.

” Ha valami mocskos, bizarr, pajkos, rendetlen vagy csak simán rossz, akkor azt akarom! – Kilian Hennessy

Az illat egyszerre taglóz le és ejt rabul, nem tudok Jack Sparrow alakjától elvonatkoztatni, de cseppet sem Disney-kompatibilis verzióban. Ez a Jack Sparrow az a pasi, akivel legszívesebben az egész éjszakát az ágyban töltené, ha értitek, mire gondolok! 😛

by kilian memento mori parfümblog2

Illata karakterében emlékeztet imádott Orto Parisi Seminalis-ra, csak kevésbé letaglózó vagy talán jobban simulékony módon bontakozik ki a bőrön, valamint kistestvére lehetne a Mojave Ghost a Byredo-tól, ha ez utóbbiban lenne egyáltalán gourmand jegy. Irtó vagány a doboza, nem nehéz kitalálni, hogy népszerű darab lesz! Hamarosan bővebben a blogon az illatról!

Összetevők: rum, kávé, karamell, szantálfa, étcsokoládé, mandula, heliotrope

Keressétek a Madioson Budapest parfümériában.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter