Beauty-percek: Jeanne Piaubert Belly Lift

Hölgyeim, lassan nyakunkon a strandszezon, ki ne szeretne ilyenkor feszesebb, laposabb hasakat? Na jó, én az év minden szakában örülnék ennek, mert már lassan 4 éve várom a csodát, hogy a terhesség alatt felszedett kilókat leadjam…de simább és feszesebb hasat jó lenne nyárig elérni.

belly lift methode jeanny piaubert

Hallottatok már a Methode Jeanne Piaubert Paris márkáról? Magyarországon kizárólag a Douglasban megvásárolható francia márka 1925-ben alapult, Jeanne Piaubert asszony által, aki úttörőként alkalmazta a speciális kezelésekre kiképezett terapeutákat. Külön szalonokat alapított, ahol már 1937-től (!) a legendás mellfeszesítő kezelést lehetett kipróbálni, amely azóta is az egyik bestseller náluk. Nagyon jó értékeléseket kap bárhol a MJP és termékei, érdemes felfedezni őket! A legújabb termékük kifejezetten a has és csípő formálására alkalmas, méghozzá két lépésben.

Első lépés – Actigym – fokozza az energiatermelést és javítja az izmokat

A fizikai edzés során a zsírsejtekben adiponectin termelődik, ez egy molekula, mely szabályozza az energia eloszlást az izmokban. Ez a molekula segít abban, hogy a  mitokondrium (a sejtek energia központja) felhasználja a zsírsejteket,
és energiává változtassa őket, így azok nem tudnak lerakódni. Az ACTIGYM formula, olyan módon imitálja a fizikai mozgást, hogy fokozza a sejtekben az adiponectine szintézist. Ennek köszönhetően a zsírsejtek  energiává változnak át, és az izmok tónusosabbak lesznek. Mivel a zsírsejteket energiává változtatja és így használja fel ezért, azok nem rakódnak le a szövetekben.

Második lépés – Isocell Slim – narancsbőr elleni hatás

Az Isocell Slim formula, egy nagyon hatékony koffein kivonat, mely
karcsúsítja és feszesíti a hasat. Stimulálja és hatékonyan fokozza a lipolízist, azaz a zsír lebontást még a legnehezebben kezelhető területeken is, és megakadályozza a felesleges zsírok visszatérését. Intenzív karcsúsító és alakformáló gél-krém hasra és csípőre.
Új karcsúsító kezelés, melynek köszönhetően a felesleges zsírréteg felszívódik. A Belly Lift több mint egy egyszerű karcsúsító krém, mely karcsúsítja és formálja a hasat és a csípőt, ez a krém egy egyedülálló kozmetikai áttörés. A Méthode Jeanne Piaubert laboratóriumok legfrissebb innovációja egy forradalmian új aktív formulát tartalmaz az ACTIGYM hatóanyagot, mely utánozza egy fizikai edzés hatásait, annak érdekében, hogy elégesse a felesleges zsírokat.

Belly-Lift_3355998701321

És hogy hogyan kell használni a krémet? Reggel és/vagy este körkörös mozdulatokkal masszírozzuk be a krémet a célzott területre, míg fel nem szívódik. És mit mutatnak a számok? Nos, 1 hónap után a krém hatására a bőr kisimul és feszes lesz, és akár centiméterekben is mérhető a karcsúsító hatása.

Azt gondolom, hogy azoknak ideális, akik éppen csak formázni szeretnék a hasukat, csípőjüket, és sport mellett remek kiegészítője lehet a testünk formázásának.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter