Beauty-percek: Shiseido tavaszi-nyári újdonságok

Hetek óta nem tudok elszakadni a Shiseido zseniális újdonságától, a 7 Lights Powder Illuminatortól. Igazi kis kompakt zseni a kicsike, konkrétan mindenre használható, egyszerre púder, pirosító, bronzosító, kontúrozó, highlighter és szemfesték. Tipikusan meglátni és megszeretni volt a mi kapcsolatunk, mert nem csak okos hanem szép is!

smk-7-lights-main

“Az eredeti Rainbow Face Powder 1917-ben jelent meg Japánban. Akkoriban a fehér bőr volt a divat, így a nők csak fehér púdert használtak vagy nagyon ritkán pirosítót. A Shiseido ekkor új makeup koncepciót alkotott – a hét színű púdert. A koncepció az volt, hogy a hét különböző szín erejével mindenki kiemelhesse egyéni bőrtónusát. Az akkor forradalmian új termék óriási siker volt, hiszen új értelmet nyert a sminkelés fogalma, az uniformizált megjelenés helyett mindenki saját bőrtónusát, saját szépségét emelhette ki. A Rainbow Face Powder 100. évfordulójára a Shiseido kreatív igazgatója, Dick Page újraalkotta az eredeti hét színt a mai elvárásoknak és bőrtípusoknak megfelelően. Az új hétféle szín szinte az összes bőrtónushoz illeszkedik, ezáltal számtalan használati lehetőséget kínál. A 7 színű kompakt púder kiemeli a bőr szépségét, friss, üde, vibráló hatást érhetünk el vele, bármikor használjuk.”

Lányok, valóban zseniális kis kompakt termékről beszélünk, minden nap más és más variációval tudom használni. Egyrészt bármelyik szín használható szemfestékként – ne felejtsük el a legújabb őrületet, miszerint a pirosítónkkal vagy bronzosítónkkal színesítjük a szemhéjunkat is (mondjuk én ezt már évekkel ezelőtt feltaláltam:)A barnás árnyalatokkal lehet szépen kontúrozni, a világos színekkel kiemelni (highlighter) a rózsás-aranyos árnyalattal pedig pirosítani, ha pedig finoman végighúzzuk rajta a púderecsetet, akkor mehet az egész arcra! Gyönyörű termék, nagyon jó kézbe fogni, kellően pigmentált (óvatosan kell adagolni), és nem csillog, jee!

FullSizeRender

A Shiseido másik tavaszi újdonsága az ultrakönnyűSyncro Skin Glow Luminizing Fluid alapozó(SPF 20!), amely egyszerre hidratál, üde bőrt eredményez és optimálisan illeszkedik a bőrre. Nagyon kellemes viselet, igazából BB vagy CC krémnek tudnám elképzelni, de hát tavaszra, nyárra elég is, nem kell az erős fedés. Láthatatlan púder részecskék verik vissza a fényt, így lesz a bőr ragyogóbb és friss megjelenésű. Az, hogy ilyen mértékű hidratáló hatása van, külön piros pont, az én vízhiányos bőrömnek külön felüdülés. Közepesen tartós, és halványan fedi a bőrhibákat, ha vannak akkor korrektor szükséges.

Ha már BB krém, akkor itt a Shiseido népszerű terméke, a Suncare Sports fényvédőkrémjei, amelyek most színezett BB krémként kaphatóak. Én az első napsugarak megjelenésekor már minimum SPF 30 krémmel kenem magam, anno, amikor futottam, milyen jól jött volna ez a BB krém. Speciális wetforce technológiával készült, azaz víz és izzadság hatására fokozódik a hatása. Kétfázisú krém, benne fizikai fényvédő púder, úgyhogy használat előtt alaposan fel kell rázni.

IMG_2863Már kaphatóak a nagyobb parfümériákban!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter