MAC Shadescents – Creme d’Nude – parfümújdonság és parfümkritika

Hat nap hat MAC Shadescents illat…terítéken volt már a My Heroine volt terítéken, Lady Danger és a Ruby Woo, ma pedig Creme d’Nude vagyok. Bár ismétlés a tudás anyja, mégsem másolnám be ide a MAC márkáról, és a sorozatról írt összefoglalómat, ha ide kattintasz, akkor elolvashatod röviden, mit érdemes előzetesen tudni a sorozatról.

mac creme d'nude parfümblog

Nem nehéz megjósolni, hogy a hat Shadescents közül a Creme d’Nude az egyik legnépszerűbb: tombol a nude őrület, legyen szó sminkről, ruháról, vagy éppen parfümről. Nude, de mégis illatban ez mit jelent? Púderes, finoman krémes és nyilván édeskés illat a legtöbb esetben. Személy szerint imádom a nude rúzsokat, sminket és a nude árnyalatok az öltözködésben is tetszenek, a púderes, finom, visszafogott illatok is a gyengéim, szóval én egy nude “lány” vagyok. Az utóbbi napokban hol jött a tavasz, hol visszahúzódott, én pedig kevésbé voltam a topon, ilyenkor nincs is jobb egy kvázi semlegesebb illatnál, ami komfortos, intim és olyan ölelni való. Olyan otthon-illat. A Creme d’Nude tökéletes iskolapéldája ennek. Kissé a Prada Candy vonalába illeszkedő vagy azt követő illat erőteljesen pézsmás, abból a puha, bőrre simuló fajtából, amelytől a legtöbb parfüm olyan érzéki és intim lesz. Aranyló ámbra izzik fel benne, olyanná válik a pézsma-ámbra akkordja, mint a csupasz bőr. S ami kerekké, játékossá, pajkossá teszi, az a karamell. Nem túlzóan, de azért határozottan jelen van, ettől válik finoman édeskés púderes karakterré az illat. Aki szereti a púderes, pézsmás, finoman édes illatokat, mindenképpen tegyen egy próbát a Creme d’Nude-dal!

Összetevők: pézsma, ámbra, karamell

Sillage: 3/4 – 2-3 fújás inkább közepesnek mondható hatósugarat eredményez, inkább bőr közeli illat

Tartósság: 3/4 – közepesen tartós,

Szexifaktor: 3/4 – kinek mi szexi 🙂

Elegancia: 3/4 – inkább mondanám elegánsnak, szexinek

Korosztály: abszolút kortalan illat, bárkinek szívből ajánlom

Árkategória/árérték: 50 ml 15.500 Ft, tartós, intenzív illat, középkategóriás, jól árasított parfümnek mondanám

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Első pillantásra őt választottam ki magamnak, azóta is a legtöbbször ehhez az illathoz nyúlok. Jó kis darab 😉

A Creme d’Nude parfüm (és a hozzá tartózó rúzs külön) kapható a MAC márkaüzletekben és a webshopban, 50 ml, 15.500 Ft.

Andrea



1 thought on “MAC Shadescents – Creme d’Nude – parfümújdonság és parfümkritika”

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter