MAC Shadescents – Candy Yum-Yum – parfümújdonság és parfümkritika

Hat nap hat MAC Shadescents illat…terítéken volt már a My Heroine volt terítéken, Lady DangerRuby WooCreme d’Nude, és Velvet Teddy, ma pedig Candy Yum-Yum vagyok. Bár ismétlés a tudás anyja, mégsem másolnám be ide a MAC márkáról, és a sorozatról írt összefoglalómat, ha ide kattintasz, akkor elolvashatod röviden, mit érdemes előzetesen tudni a sorozatról.

mac candy yum-yum parfümblog

 

Napjaink hercegnőinek készült a MAC Candy Yum-Yum, a Shadescent legjátékosabb, legkönnyedebb illata. Vibráló színek, élénk, izgató illatjegyek, szinte látom magam előtt, ahogy egy nyári zenei fesztiválon az illat életre kell egy fiatal nőn vagy lányon. A sorozat legjátékosabb és legfiatalosabb illata is egyben, szigorúan önfeledtséget, jókedvet követel, avagy kikövetel magának. Érdekes módon azt gondoltam az első illatolás után, hogy a Candy Yum-Yum nem az én illatom, de mint tudjuk, első benyomás nem benyomás, ha illatról van szó, ezért épp akkor kezdtem el használni, amikor megjött a tavasz meleggel, napsütéssel, és jókedvvel, és voilá, egycsapásra harmóniába kerültem az illattal és jóleső érzés viselni.

Valószínűleg hirtelen fellángolásból vásárlók többsége ezt az illatot fogja kiválasztani, hiszen ez áll közelebb leginkább napjaink parfümtrendjéhez. Hatalmas adag trópusi gyümölcsöt kell elképzelni, szinte orgia az orrnak a sokszínű gyümölcsösség, melyet vattacukor édesít meg, de oly módon, hogy a gyümölcsös tónus nyersessége mindvégig megmarad. A vattacukor akkordot puhítja le a virágos jegy, teszi nőiesebbé, kifinomultabbá. Tipikusan az az illat, amelynek valódi arcára várni kell és érdemes: a virágos akkord tartja kordában az erőteljes vattacukros jelleget.

Összetevők: vadméz, krémes pézsma

Sillage: 3/4 – 2-3 fújás inkább közepesnek mondható hatósugarat eredményez, inkább bőr közeli illat

Tartósság: 3/4 – közepesen tartós,

Szexifaktor: 4 – cukin szexis

Elegancia: 3/4 – nem mondanám kifejezetten elegáns illatnak

Korosztály: Fiatalos illatnak mondanám, 40-en túl nem tudom elképzelni

Árkategória/árérték: 50 ml 15.500 Ft, tartós, intenzív illat, középkategóriás, jól árasított parfümnek mondanám

Imádom/tetszik/nem tetszik: – Trendi, fiatalos, pezsgő illat, vele kerek a 6 illatból álló Shadescents kollekció, ebben a napsütésben élvevezetes volt viselni, de szerintem rajtam nyáron lesz az igazi trópusi koktél, már várom 🙂

A Candy Yum-Yum parfüm (és a hozzá tartózó rúzs külön) kapható a MAC márkaüzletekben és a webshopban, 50 ml, 15.500 Ft.

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter