Diesel Bad – parfümújdonság

A Diesel egy legenda a divatiparban, úttörő a farmer és a hétköznapi viseletben egyaránt. Mindig hű a gyökerekhez, egy ikonikus globális márka, ami töretlenül a divat élén jár. A cég rendkívüli növekedésének ellenére, filozófiája mit sem változott 1978 óta, amikor Renzo Rosso megálmodta a márkát, amely egyenlő a szenvedéllyel, az egyéniséggel és az önkifejezéssel. A Diesel a mai napig igyekszik fenntartani ezt a növekedést, miközben új ötletekkel kísérletez és feszegeti a határokat. A Diesel első parfümjét 2007-ben hozta ki. Illatai klasszikusak egy leheletnyi modern csavarral. Fuel For Life, Only The Brave, Loverdose és Diesel BAD. Merész nevek egyedi illatoknak.diesel bad parfümblogA Diesel legújabb csábító maszkulin illata a Diesel BAD Eau de Toilette. A név egy olyan férfira utal, aki önmagát adja, kiteljesedik és ezt nem fél megmutatni a világnak. Nem meglepő módon a nők ezért az attitűdért teljesen odavannak. Az illat egy lázadó rosszfiú szellemét testesíti meg és mer a kontrasztokkal kísérletezni: az új edt-ben füstös jegyek találkoznak a kaviár akkorddal.

A Diesel BAD az első illat, amely a dohány akkordját kombinálja a kaviár jegyeivel, hogy egy addiktív, lüktető, mégis friss fás illatot kreáljon. A csábítás izgalmas citrusos jegyekkel és hűsítő fűszerekkel kezdődik. Ezt felerősíti a kardamom, a levendula és a bergamot meglepő elegye. Ezután a sós kaviár egy csepp bujaságot csempész az illatba. Provokatív, a férfias füstös jegyek és az írisz gyökerének akkordja teljesen rabul ejtő. Az illatot Anne Flipo és Carlos Benaim kreálta, akik erős kontrasztot alkottak az innovatív kaviár akkorddal és a meleg dohány jegyekkel.

A Diesel BAD üvege a férfiasságot és a titokzatos bujaságot testesíti meg. A csomagolást a klasszikus bőrdzsekik inspirálták. A bőrhatású borítás csábító és igazán maszkulin. Elsőre az üveg kifürkészhetetlennek tűnik, azonban az áttetsző BAD felirat bepillantást enged. Az izzó rézszín azt a benyomást kelti, mintha a palack belülről lángolna. Az üveg fémes kupakja egy Ducati motor külső borítására emlékeztet.

A Diesel Parfums izgatottan jelenti be, hogy Boyd Holbrook, színész, lesz az augusztusban megjelenő új illat arca. A kentuckyban született Holbrook számos hollywood-i produkcióban feltűnt már, többek között a Holtodiglan, a Sírok között című filmben (Liam Neeson oldalán), valamint a Netflixen futó Narcos című sorozatban, legutóbb pedig a The Free World című produkcióban szerepelt Elizabeth Moss oldalán. Holbrook nemcsak színész, de szobrász is. Számos műalkotását már bemutatták különböző kiállításokon, köztük a Rare Galériában is New York-ban.

Az új Diesel BAD már kapható a Notino.hu webáruházban!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter