The Body Shop Black Musk – parfümkritika

Az ikonikus White Musk új, bombasztikus és addiktív köntösben már a The Body Shop üzleteibe érkezett Black Musk néven. 1981 óta a White Musk nagy utat járt be, számtalan interpretációját ismerhettük meg, ékes bizonyítéka ez annak, hogy a musk/mosúsz/pézsma milyen sokoldalúan felhasználható parfüm alapanyag.

the body shop-black-musk parfüm

A Black Musk új külsővel is jelentkezik, mellyel a márka kívül-belül érezhető tiszta nőiességet és eleganciát kívánja fokozni. Az új illat bár eltérő, mint az eddigi Musk darabok, mégis remekül illik a sorba, mondhatni, kiszolgál a vonal egy generációt. Míg a White Musk a letisztult elegancia jelképe, addig a White Musk Smokey Rose a vadócabb, vampabb énünket kívánja erősíteni. A Red Musk a tiszta erotika, a maga virág nélküli fűszerességével, lehengerlően érzéki és ütős illat, a Red Musk Oud pedig egy különleges, misztikus fűszerezettségű, keleties karakterű illat. Ebbe a sorba kíván beállni a Black Musk, amely egy igazán tüzes, érzéki és fiatalos illat.

“Bemutatjuk a The Body Shop új Black Musk illatát, mely az eddigi legsötétebb és legérzékibb illatunk. Biztosak vagyunk benne, hogy tetszeni fognak az édes illatjegyek, de ami igazán magával ragadó, az az illat tüzes belseje. A pézsma a természet egyik legerősebb feromonja és ezt a sötét, erőszakmentes illatot édes és érzéki aromákkal vettük körbe, hogy igazán különleges kollekciót alkossunk.”

The body shop black musk parfümolaj

A szép art deco jellegű fekete üveg egy izgalmas és modern illatot rejt, benne mindazzal a földi jóval, ami napjainkban szexissé, érzékivé tesz egy illatot. A vanília és csokoládé alapjaira fektetett ízes körte az édes akkordért felelős, melyet a fekete pézsma és az édesgyökér valóban mély és rejtelmes illata ölel körbe. A pacsuli jelenléte igazán jót tesz az illatnak, nem tolakodó, mégis az erotikus felhangja jelen van az édes, fás, puha akkordok között. Izgalmas, ahogy a heliotróp és az ylang-ylang virágos, és krémesen fűszeres jegyével belesimul az édes alapokba.

Ha az összbenyomást kellene leírnom, azt mondanám, hogy finoman fűszerezett, puha, krémes és édes illat, benne valami megfoghatatlan vagánysággal. Egy nő, aki merész, modern, divatos és kellően magabiztos, és ezt nem fél kimutatni.

Keressétek a The Body Shop üzleteiben. 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter