The Body Shop White Musk Smoky Rose – parfümkritika

Az ikonikus White Musk (Fehér Pézsma, Fehér Mosúsz) parfüm a The Body Shop legkeresettebb parfümje, mely megjelenése, azaz 1981 óta állandóan megtalálható a bolt polcain, és ez igen ritka! Nem csoda, hogy a White Musk azóta 12 változatban jelent meg, újabb és újabb oldalát mutatva ezzel be a puha pézsmának.

smoky rose

Az idei tél a White Musk Smoky Rose-ról szól, mely az utóbbi idők legjobban eltalált White Musk változata véleményem szerint (no, meg a Sun Glow, de ő most nem számít, hiszen nagy visszatérő). Mondhatjuk, hogy a The Body Shop meglovagolja a jelenlegi parfümtrendeket, hiszen az új változat rózsás, édes és füstös, csajos és dögös. Mi kell még ennél több? Ha a White Musk a klasszikus, elegáns stílusú nőket szólítja meg, akkor a Smoky Rose egyértelműen a pimasz, provokatívan dekoratív fiatal nőket, merthogy az illat nagyon “csajos”. A Paco Rabanne Black XS és a Carolina Herrera VIP 212 vonalába sorolható Smoky Rose valóban az, aminek mondja magát: füstös rózsa. De nem pusztán ennyi! A szívjegy rendkívül erőteljes virágos jegyeit (dohányvirág, rózsa, narancsvirág, immortelle) a fekete ribiszke édes , átütően erőteljes zamata kíséri elő. A tömjén érzéki, füstös illata jó alap az édes-krémes virágoknak, míg a pézsma itt most meglehetősen visszafogott, halk. De az illat kifújása után negyed órával a már jól ismert White Musk puhaság bukkan elő.

smoky rose üveg

A kritika a White Musk Smoky Rose Eau De Parfum-ről szól. Itt vásárolhatjátok meg online, vagy személyesen a The Body Shop üzleteiben.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter