The Body Shop White Musk – parfümkritika és nyereményjáték!

2012. áprilisában nyitott meg Magyarországon a The Body Shop, de a természetes kozmetikumok magyar szerelmesei már évek óta ismerik és vadásszák a márka termékeit. Az 1980-as években alapított The Body Shop testvajairól híres, ám van egy termék, mely 1981-es megjelenése óta a The Body Shop ikonjává vált, és azóta is a bolt polcain található: ez a White Musk.

A White Musk úttörőnek számít több fronton is: az első olyan parfüm volt, mely az állati eredetű pézsmát kiváló minőségű, szintetikusan előállított pézsmával helyettesítette (azóta már nem is lehet mást használni a parfümökben), valamint a ’80-as évek orientális-virágos jegyekben tobzódó parfümjei között kitűnt tiszta, púderes és érzéki illatával.

Sikerének titka könnyedségében rejlik: kifejezetten komfortos, pihe-puha “viselet”, túlmutat a megszokott púderes parfümökön bársonyos, “majdnem” krémes felhangjaival. A fehér virágok (jázmin, liliom) mellett természetesen a rózsa kap hangsúlyos szerepet a pézsma abszolút főszerepe mellett, mely egyszerre púderes, érzéki és tiszta illatot eredményez. Az alapokban lévő tölgymoha és fás jegyek az elegánsabb vonal felé terelik a kompozíciót, míg egy kis pajkos barack egy csipetnyi vaníliával megtöri a túlzott komolyságot.

A White Musk tökéletes választás hétköznapra, alkalmakra, elegáns és lazább viselethez egyaránt, hiszen bájos és szelíd illata minden alkalomra ideális lehet.

Kapható eau de parfum, eau de toilette és parfum oil változatban is, valamint érdemes beszerezni a White Musk kiegészítőket is, mint tusfürdő, testápoló, púder, deo és testpermet. Ha szeretnéd, hogy otthonod is White Musk felhőben illatozzon, most mi sem egyszerűbb, hiszen a The Body Shop kínálatában találsz White Musk illóolajat is, amit bátran párologtathatsz.

Sőt! Már pároddal együtt viselhetitek a pihe-puha pézsmaillatot, hiszen kapható férfiak számára tervezett White Musk for Men és White Musk Sport termékcsalád is!

Kipróbálnád? 1 ml illatminta itt!

JÁTÉK!

Szeretnéd kipróbálni a legendás White Musk parfümöt? A The Body Shoppal közösen indított nyereményjátékunkban most egy szerencsés nyertesé lehet egy üveg White Musk Eau de Parfum.

A nyereményjáték feltételeként 2 egyszerű kérdésre kell válaszolnod, és az alábbi email címre (info@parfumblog.hu) a helyes válaszokat elküldened. A két kérdés pedig:

1. A White Musk parfümben melyik összetevő kap abszolút főszerepet?

2. Mekkora kiszerelésben kapható a White Musk Eau de Parfum (ml) a The Body Shop.hu oldalon ?

A kérdésekhez segítséget ebben a posztban és a The Body Shop weboldalán találtok!

A válaszok beküldésének határideje 2012. október 24. éjfél. A nyertest email-ben értesítjük. A nyereményt postán küldjük (sajnos csak Magyarországon belüli címre).



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter