The Body Shop Magyarországon!

Végre megnyitotta első boltját a The Body Shop április elején a budapesti Aréna Plázában. A The Body Shop hihetetlenül népszerű kozmetikai cég, melyet Anita Roddick alapított a ’80-as években. Anita Roddick egyedülálló anyaként – miután beutazta a fél világot – egy kicsiny boltot nyitva saját maga által kitalált, természetes alapanyagú krémjeit kezdte árulni, különleges visszaváltható, újratölthető tégelyekben. Annyira bejöttek az embereknek Anita természetes kozmetikumai, hogy a The Body Shop kis boltja hatalmas, 6000 üzletet számláló vállalattá nőtte ki magát.

A Body Shop elvei nem engedik az állatkísérletet, megóvják a Földet, valamint támogatják fair trade üzletpolitikát.

Mára kultikussá váltak a The Body Shop testvajak, krémek és tusfürdők, valamint a márka saját parfümjei, melyek közül a White Musk kétség kívül a legsikeresebb parfüm. A tiszta, éteri és roppant elegáns White Musk parfümolajként is kapható, mely még tartósabb, mint a fújós edp vagy edt változata. A White Musk megjelenése óta számos új változatban jelent meg, jelenleg a mesésen virágos White Musk Libertine kapható, valamint a férfiak számára tervezett White Musk for Men.

Jelenleg kapható a rózsás-púderes Moroccan Rose,  a megkapóan érzéki Neroli Jasmin, a bájos és vidám Love etc, a tavaszt idéző Japanese Cherry Blossom és a édes boldogságillatú Dreams Unlimited.

Idén nyáron 3 különleges, limitált nyári The Body Shop parfümöt próbálhatunk ki, nekem már sikerült kipróbálnom őket, és annyit elárulhatók, hogy mindenki fog tudni választani kedvére valót…:)

Külön öröm, hogy minden parfümhöz vásárolhatunk illatosított testápolót, tusfürdőt vagy akár púdert is, elérve  így a tökéletes illatharmóniát. Nem mellesleg pedig igen barátságos ár/érték arányú parfümöket vásárolhatunk, melyek garantáltan feldobják a napunkat!

A Parfümblogon olvashattok a későbbiekben a The Body Shop parfümökről bővebben!

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter