Heti újdonságok: L’Occitane, Officina delle Essenza, Armani és Kenzo

Végre beszámolhatok az új parfümökről, sajnos az utóbbi időben elmaradt időhiány miatt az újdonságértesítő:)

L’Occitane Pivoine Délicate Collection

A L’Occitane újabb limitált Pivoine sorozatot adott ki Pivoine Délicate Collection néven, mely egyértelműen a tavasz illata, főszerepben a bazsarózsával markánsan zöld jegyekkel és gyöngyvirággal. Természetesen, ahogy már megszokhattuk a L’Occitane-tól, az illathoz mindenféle, illatban passzoló kiegészítő beauty terméket vehetünk meg.

Officina delle Essenze Puro Fico

Imádott púderes parfümjeiről (is) híres Officina delle Essenze újabb mediterrán finomsággal állt elő, mégpedig a Puro Fico illatukkal, mely (ahogy a neve is mutatja) a tiszta füge illatát hivatott megeleveníteni. A Puro sorozat különlegessége, hogy 5 illatot mutat b, 30%-os töménységű illóolajjal és letisztult illattal. A Puro Ficoban fügelevél, fügetej, mandulatej, kókusz, galbanum, szantálfa és tengeri jegyek találhatóak. Kár, hogy a fügét, mint összetevőt nem szeretem, ez a parfüm istenien hangzik, főleg majd nyáron!

 

Armani Prive Figuier Eden

Egyre több parfümház/divatház ad ki niche vonalra jellemző exkluzív, limitált és minőségben is magasabb szintű parfümöket. Giorgio Armani Prive sorozata is ide tartozik. Most ez a sorozat bővül új taggal. Az Armani Prive Figuier Eden szintén fügés illat, melyet a mediterrán kertek inspiráltak, az oliva és fügefák, melyek egyben történelmi szimbólumok is. A Figuier Eden friss citrusokkal, borssal nyit, melyet a füge, a fű és a tea akkordja követ, majd az alapjegyben az írisz és az ámbra.

Kenzo Amour I Love U

Újabb Kenzo Amour flankerrel gazdagodhatunk hamarosan, mivel itt az új Amour I Love U, mely frissebb illatú, mint az eredeti verzió, köszönhetően a grapefruitnak a fejjegyben. A szívjegyben már felbukkan a megszokott melengető Amour jelleg a barackvirág, rózsa és ibolya képében.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter