Ha szeptember, akkor Salvatore Ferragamo

Elérkezett az általam annyira utált ősz, de a jó a rosszban, hogy szeptember nagy részében még csodaszép időnek örvendtünk, csak a végére romlott el. Eljött az idő, amikor ebben az évben utoljára tudunk igazán könnyed parfümöket viselni, lassan nehezebbre kell váltanunk. Így hát megragadtam a lehetőséget és még egy kicsit nyáriasba hajló illattal búcsúztatom kedvenc évszakomat és kezdem meg az őszt. Salvatore Ferragamo Signorina edp-je nagyon szép, sikkes és szofisztikált formában hódít.

Salvatore-Ferragamo-Signorina5

Elegáns, kifinomultan nőies egy csinos kora őszi ruhához kitűnő választás. Az, hogy az edp változatnál tettem le a voksom az bizony már a kicsit hűvösebb idő miatt van. Kifújáskor a ribizli és rózsaszín bors friss fűszeres illata bontakozik ki. Nekem ez az illat abszolút azt képviseli, amikor valaki annyira ízlésesen és stílusosan van felöltözve, hogy legszívesebben felkérnénk arra, hogy segítsen a mindennapi ruha összeállításunk kiválasztásában. Ugye ti is láttatok már ilyent? Főként az olasz nőkön, mondanom sem kell, de ők, akik ösztönösen hordozzák a stílusos és ízléses megjelenés minden apró részletét. A szívjegyben jázmin, rózsa és peónia érkezik, melyek illata végig elkísér minket. A parfümőrök egy különlegességet hagytak az alapjegyre, hisz a pézsma és pacsuli mellett édes ínyencséget csempésztek a panna cottával az illatba. És nagyon jól tették. Bár enni nem szeretem ezt az édességet, de itt, ebben az illatban éppen jó, éppen elég, nem sok, amolyan őszkezdős édes, virágos illat. Zárjuk most ezzel a szeptembert.

Szylwy

Signorina Eleganza Still Life Image (3)

Míg Szylwy a derűs Signorina-ba szeretett bele, addig én a Signorina Eleganza változatáért rajongok. Ha a páromat idézném, azt mondanám: “Olyan füstös”. Ferragamo-éknál nagyon tudják, mitől döglik a légy és mitől elegáns egy olasz donna. Nos, hát a Signorina Eleganza-tól. Pacsuli a legdrágább olasz bőrrel lélegzetállítóan nőies és sikkes, különlegesé és “olaszossá” pedig a mandula-osmanthus párosától válik, tipikusan olyan illattá, amiben van valami. Valami megfoghatatlan mégis tetten érhető elegancia és magabiztosság. Szeretem. Az üvege pedig igazán elbűvölő!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter