s.Oliver Tropical parfümpáros – parfümkritika

Az utóbbi idők egyik nagy meglepetése volt számomra az s.Oliver, mármint ha parfümről volt szó, mert mint ruhamárka mindig is nagyon szerettem, ritkán, de szoktam ott vásárolni. Ugye van a téves előítélet, hogy ha olcsó egy parfüm, akkor nem jó, amit az s.Oliver vastagon megcáfolt az elmúlt pár illatuknál. Először az Outstanding női illatnál kaptam fel a fejem, bár nem az én illatom volt, anyukámon (aki baromira nem az Outstanding parfüm célközönsége) valami elképesztően finom, ölelni való, boldogságot, nyugalmat árasztó illat lett. Aztán jött az s.Oliver Superior, ami viszont úgy betalált nálam, hogy egyből bekerült a legkedvesebb idei 10 tavaszi parfümöm közé.

s.oliver tropical parfümpáros

Nemrég pedig az új Tropical parfümpárost próbálhattam ki, és azt kell, hogy mondjam, a Tropical Flowers az idei nyár egyik legjobb vására lehet, hiszen körülbelül 5300 Ft-ba kerül a 30 ml-s változat, ár/érték arányban kiváló, de ki is fejtem, hogy miért.

Először is, amikor kézbe vettem az üvegetek, örömmel konstatáltam, hogy végre egy gusztusos, nyári, vidám, valóban trópusi hangulatot idéző díszítést kapott, én odavagyok érte. Nekem bejön a gumigyűrű, amely kupak helyett megakadályozza, hogy a táskában hordott parfüm kifújódjon. Strapabírónak tűnik, az enyémnek még semmi baja, de egy 30 ml-s parfümnél nem is kell olyan sokáig bírnia, mert simán elfröcskölöm 1 hónap alatt (ha csak ezt használnám…).

IMG_4350

A Tropical Flowers (Trópusi Virágok) friss, tiszta illat, már-már finoman púderezett (ezt a virágos-fás jegyek akkordjának tudom be), és úgy gyümölcsös, hogy messze kerüli a szirupos-édes jelleget. A fejjegyben a friss, vizes görögdinnye jegye a yuzuval és az ananásszal nyit, de rögtön összefonódik a szerintem javarészt fehér virágos akkorddal, amelynek illata így kifejezetten friss és üde lesz, de éppen annyira nőies is, hogy nem csak egy frissen zuhanyzott bőr illatát imitálja, hanem szelíden, harmonikusan felélénkíti azt a virágokkal. A puhaságot az alapjegyben lévő egzotikus fás aromája és az ámbra adja, melyet a barack édesít meg. Nagyon szeretem viselni, bár az én bőrömön nem egész napos illat, ennek ellenére azt vettem észre, hogy nap mint nap előszeretettel a Tropical Flowers-hez nyúlok.

IMG_3697

Férfi párja az s.Oliver Tropical Trees nem kevésbé trópusi illat, a párom, akit nem különösebben izgatnak az illatok, előszeretettel használja. Nevéből is adódóan sejthetjük,hogy fás-aromás illatról van szó, amelyben ugyanaz az egzotikus fás jegy kapott nagy hangsúlyt, mint a női párjában. Minden nyári férfi parfüm kihagyhatatlan elemei a citrusok, a levendula és a kardamom, itt ebben sincs hiány, erőteljesen aromás jellegű, melyben a fűszeres és a friss akkordok versengenek egymással. Fiatalos, frissítő és komfortos illat a hétköznapokra.

Mindenkit szívből bátorítok arra, hogy kipróbálja az új s.Oliver Trpoical illatokat (már kaphatóak a drogériákban, parfümériáékban), mert egy nagyon jól viselhető nyári parfümpárost ismerhet meg a képükben. Figyelem, limitált kiadás, érdemes most lecsapni rájuk!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter