s.Oliver Outstanding – az új illatpáros

s.Oliver a lezser és minőségi ruhamárka új twin-illatot dobott piacra, melyekkel a viselőjük rendkívüliségét, kiemelkedő stílusát szeretnék felerősíteni. Meg kell hagyni, az üvegek forma és színvilága nekem nagyon bejön – betegesen vonzódok a pöttyös dolgokhoz, lehet elemezni:) – mert valóban azt sugallja a külső, amit magába foglal: fiatal, pimasz és megalkuvást nem ismerő illatokat.

s.Oliver_OUTSTANDING_WOMAN

Az Outstanding illatpár azok számára készült, akik szeretik élni az életet: feltűnni, szórakozni, korlátokat áthágni, megmutatni magunkat. Az Outstanding illatok ehhez adnak kellő önbizalmat. Kulcsszó a dinamizmus és a vibrálás. Gyümölcsös és virágos, játékos és nőies is egyben a női illatpár, friss, lendületes és mégis szexi a férfi pár.

“Gyümölcsillat vagy virágillat? Letisztult vagy szexi? Miért kellene választani? Mindet akarjuk és most azonnal! Élvezzen ki minden pillanatot, formálja családdá legjobb barátait, fedezze fel, mint rejt a távoli horizont…Az s.Oliver Outstanding olyanok számára készült, akik nagykanállal szeretik habzsolni az életet.”

s'oliver outstanding parfüm

Női illat főbb jegyei: mandarin, málna, frézia, pünkösdi rózsa, gyöngyvirág, vanília, cédrusfa, szantálfa. A férfi illatban pedig a következők találhatóak: grapefruit-olaj, fekete bors, rozmaringolaj, zsálya, levendulaolaj, ibolya, szantálfa, tölgymoha, vetiver.

A parfümök 30 és 50 ml edt változatban kaphatóak (6000-8000 Ft között), az illatok megvásárolhatóak még tusfürdő, testápoló és desodor formában is. (a férfi változat after shave-ként)

s.Oliver_OUTSTANDING_Twin_EDT-1-580x264

Keressétek a drogériákban, parfümériákban!

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter