10 parfüm, amit feltétlenül ki kell próbálnod, ha a Myropoliumban jársz!

Folytatódik sorozatunk, melyben azokat a must-have parfümöket mutatjuk be, melyeket a legexkluzívabb parfümériákban próbálhatjátok ki. A sorozat célja az, hogy egy kis mankót adjunk azoknak, akik tanácstalanok az üzletben, mit is próbáljanak ki, hiszen az orrunk befogadóképessége véges, és nincs idő befogadni a teljes kínálatot első alkalommal. Most a Myropolium bio – és naturkozmetikumok első számú lelőhelyét mutatjuk be nektek, melyről már olvashattatok sokszor a blogon!

2014-03-03 13.12.21

Igen, én függő vagyok, Myropolium függő. Bevallom, a Top 10 sem elég ahhoz, hogy az összes kedvencemet felsoroljam, de megpróbálom összeszedni, melyek azok a parfümök (és most csak a parfümökről esik szó, a többi csodás naturkozmetikumról nem, majd legközelebb), amelyeket mindenképp próbáljatok ki.

L’Erbolario Camelia

Az egyik legkifinomultabb L’Erbolario illat. Egyszerre idézi a klasszikus nagyágyúkat és mutatja meg, milyen egy mai sikkes donna. Imádom!

camelia

L’Erbolario Dolcelisir

Emlékszem, amikor még csak hallomásból ismertem a márkát, a Dolcelisir már rég a kívánságlistámon volt. Roppant életvidám, édes illat, benne minden földi jóval: rum, karamell, fahéj, kakaó, tonkabab (és persze egy sor csodás virágos jegy). A márka egyik kedvelt illata.

L’Erbolario Te Bianco (Fehér Tea)

Az egyik ikonikus illat. A fehér tea frissítő aromája csupa nyugtató zöld akkorddal körülvéve, maga a nyugalom.

L’Erbolario Meharees

Bár uniszex illatnak kreálták, mégis érdemes az orientális, fűszeres illatokért rajongó hölgyeknek is kipróbálni, igazi klasszis illat, melyben tökéletes harmóniában muzsikálnak meleg-fás és fűszeres jegyek. Szép illat!

L’Erbolario Papavero Soave (Pipacs) 

A pipacs nem arról ismert, hogy olyan lélegzetelállító illata lenne, mégis az L’erbolarionak sikerült megragadni e vadvirág lényegét: eleven, tüzes, és vad, ugyanakkor bársonyos, édeskés és megkapó. Egyedi illat, érdemes kipróbálni.

lerbolario-la-linea-papavero-soave-L-Gz8EJE1

L’Erbolario Iris

Hatalmas rajongótábora van az Iris-nek (én is tagja vagyok), nem csoda, hiszen egy csodás púderes, tiszta illat, melyben az édes-púderes akkordok mellett a virágos-aldehides jegyek kapnak hangsúlyt. Nagyon egyedi, nőies illat, és szuper tartós!

iris

Florascent Ksar

Marokkó fűszerektől gazdag illata ihlette, melyben a fekete tea, finoman adagolt fűszerek és megkapó virágok kaptak helyet. Egyedi, izgalmas és izgató illat.

Florascent (Aqua Composita) Umami

Nagy kedvencem, mert egyszerűen egy ízletes illat, amelyben a krémes, balzsamos tónusok (tonkabab, vanília) friss és egzotikus fűszerekkel vannak ellensúlyozva. Nagyon izgalmas illat!

2014-03-03 13.11.35

Florascent (Aqua Composita) Tango

Uniszex illatként is aposztrofálható szenvedélyes és tüzes tánc parfüm képében! Csupa meleg, füstös balzsamosság, a gardénia izgató illatával és a rózsa szenvedélyességével feltüzelve. Ne hagyjátok ki, ha szeretitek a feltűnő illatokat.

Florascent (Aqua Colonia) Vetyver

Bár elsősorban az uraknak szánt illat, én mégis szeretem magamon (mert imádom a vetiver száraz, sós karakterét), aromás, friss és finoman fűszerezett jellege által eleganciát és kifinomultságot kölcsönöz viselőjének.

florascent-vetyver---aqua-colonia

Ezeket az illatokat kipróbálhatjátok a Myropolium Szent Istán körúti üzletében, jó szívvel ajánlom mindenkinek a profi, kedves és szakszerű kiszolgálást, én ahányszor eljutok, annyiszor töltődöm fel ezekkel az isteni illatokkal. Látogassatok el a Myropolium.hu oldalra, nagyon jó kis karácsonyi akciók várnak rátok, érdemes beszerezni az ajándékokat már most!

2014-03-03 13.27.42

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter