L’Erbolario Iris – parfümkritika

Vannak olyan parfümök, melyekhez hangulat kell, hogy éppen aznap viseljem, és vannak parfümök, melyekhez bármikor nyúlhatok, garantáltan feldobják a napom. Az L’Erbolario Iris-e pontosan ez utóbbi kategóriába tartozik. Részben azért, mert a legfinomabb púderes parfümök közé sorolhatom (igen, méltó társa a Teint de Neige, Powder Flowers, Intimissimi, Ombre Rose és egyéb púderes slágerillatoknak), részben pedig azért, mert mint nagy íriszrajongó, nem győzök e törékeny illat mindig leborulni, hogy mennyire szép és sikkes, elegáns és kifinomult.

iris

A natúr parfümök egyik csúcsminőségű márkája, az L’Erbolario meseszépen össze/körbefoglalta ebben a parfümben, hogy hogyan is lehet az írisz törékeny illatát megragadni és kiemelni. Meglepő illatjegyek tökéletes egyensúlya a képlet: vegyük az íriszt, emeljünk mellé egy meleg-száraz jegyet, mint a galagonya, majd dobjuk fel egy kis bergamottal, tegyük elegánsabbá és frissebbé aldehiddel, majd mindezt száraz, pikánsan füstös dohányalapra helyezzük, melyet cukros vaníliával szelídítsünk meg. És működik, de még hogy! Ultra nőies, elegáns, gyönyörűen elterülő illatot élvezhetünk az Iris személyében, mely kellő erővel és hatósugárral rendelkezik, így egy olyan “nagyétkű” parfümrajongó is elégedett lehet a tartósságával mint én! 🙂

lerbolario-iris

Egy szó mint száz, púderes parfümök rajongói írják fel az L’Erbolario Iris nevét a képzeletbeli (haha, mit képzeletbeli, a valós!) kívánságlistára, és irány kipróbálni a Myropolium natúr parfüm mennyországban. Itt meg is rendelhetitek, és bővebb információt olvashattok róla. Külön piros pont, hogy egy sor testápoló termék is megvásárolható az Iris illatával, én például a folyékony testpúdert használtam, és olyan isteni erőteljes illata volt, hogy még parfüm sem kellett mellé. Abszolút “must have” parfüm számomra!

Az L’Erbolario márkáról pedig itt olvashattok bővebben.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter