Málnaszezon a The Body Shop polcain!

Beindult a málnaszezon a ma 2 éves The Body Shop magyarországi boltjaiban! A legújabb málnás kollekció – a Raspberry – garantáltan mosolyt csal az arcodra édes, élénk és üde illatával. Merthogy a Raspberry Eau de Toilette valóban a málna valódi, zamatos illatát nyújtja, egyszerre friss, édes és élénk, igazi kis boldogságszérum üvegbe zárva. Természetesen a Rapsberry (málna) illat is elérhető a már megszokott TBS termékekben, mint Eau de Toilette parfüm, testvaj, testápoló, testradír és tusfürdő. Ha valóban tartós és átütő illatot szeretnétek elérni, akkor érdemes a komplett termékcsaládot együtt használni, de ha intim, finoman illatozó illatfelhőre vágytok, akkor elég csak a testápolót vagy a testvajat magában használni, igazi testközeli illatot érhettek így el.

the-body-shop-raspberry

Én mostanság kísérletező kedvemben vagyok, és mivel eleve a The Body Shop eau de Tolitette mono illatait lehet rétegezve – azaz egymásra fújva – használni, már napok óta az istenien vibráló Satsuma-t (mandarin) fújom a Raspberry parfümre, így egyszerre érvényesül az édes-gyümölcsös és savanykás-citromos hatás, mennyei! Próbáljátok ki Ti is, és bátran kísérletezzetek a The Body Shop parfümjeivel.

the body shop raspberry body butter

Itt szerezhetitek be a legújabb TBS parfümöt és beauty kiegészítőit! Ráadásul ha siettek, még ajándékot is kaphattok!

Szólj hozzá!

Kategóriák Parfümkritika, Újdonságok

Minden vélemény számít!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>