The Body Shop nyári illatok II. rész

Előző posztban a jó kis nyári testpermetekről volt szó, most pedig egy igazi The Body Shop (TBS) finomságról, a szépítő olajokról. Mint “illatőrült”, rajongok minden olyan termékért, aminek finom illata van, pláne ha az egy testápolási termék. Talán már olvastatok a parfümös testápolókhoz, tusfürdőkhöz való vonzalmamhoz, imádom használni az olyan testápoló termékeket, melyekkel akár a parfümöt is kiválthatom, mert diszkréten, de egyenletesen lüktetve ontja illatát a bőrömről.

TBS szépítő olajok
TBS szépítő olajok

Ha pedig ez a testápoló termék ráadásul istenien hidratálja az amúgy ultraszáraz bőröm, külön öröm. Ezért örülök, hogy felfedezhettem a The Body Shop szépítő olajait, melyek amellett, hogy csak természetes növényi összetevőket tartalmaznak, a legkülönfélébb illatokban elérhetőek. Vanília, eper, brazil dió, shea, kakaóvaj, csoki, kókusz, mangó, moringa, oliva, rózsaszín grapefruit, a kis kedvenc satsuma (mandarin) és édes citrom…még felsorolni is nehéz, nemhogy kedvencet választani közülük.

A TBS szépítő olajok amellett, hogy szenzációsan lágy, finom és diszkrét illatot biztosítanak, sokoldalúan felhasználhatóak, akár testre, hajra és arcra is, hiszen roppant hamar felszívódik, így nyáron is tökéletes választás lehet annak, akinek a tengervíz, vagy medence vize kiszárította a bőrét. Én a pár héttel ezelőtti legnagyobb kánikulában használtam, a Strawberry Beautifying Oil (eper) szépítő olajat a bőrömre és kellemesen hidratálta a napcsókolta bőrömet, ráadásul igazi, érett eperillatot kölcsönzött a bőrömnek, mely ritka a szintetikus, mű-eperillatú testápoló termékek mellett. Hmm, finom!

Egy baj van velük: nehéz közülük választani 🙂



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter