4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg

A természettel teljes összhangban álló kreativitás, alkotó szellem és inspiráció jellemzi az Acqua Colonia sorozatot, mely felélénkíti a testet, a szellemet és az érzékeket. A 13 darabot számláló sorozat első illata 2009-ben jelent meg, (igen, erősen emlékeztetve a Guerlain Aqua Allegoria sorozatára), lényegük, hogy a márkára jellemző friss, élénkítő illatokat a lehető legtermészetesebb összetevőkkel érjék el. Komolyan gondolom, hogy az egyik legizgalmasabb sorozat, melynek keretében nagyszerű áron nagyszerű illatokat ismerhetünk meg, rövid közvélemény-kutatásom alapján pedig kiderült, hogy nagyon sokan kedvelitek ezeket az illatokat, Japánban pedig igazi kultusza van a márkának. Így itt az idő, hogy felfedezzétek a 4711 Acqua Colonia illatait, és tehettek úgy is mint én, aki az egyébként teljesen a kánikulára teremtett és istenien zamatos Blood Orange & Basil (ha van hasonmása a nagyszerű Guerlain Mandarina Basilic-nek, akkor ez az!) parfümöt a tél kellős közepén használom, csakazértis! És működik!

Acqua-Colonia-Header-736x427

Az idei év új illata a Lime & Nutmeg (lime és szerecsendió), melyet az a Geza Schoen alkotott, aki az Escentric Molecules parfümjeivel lett világhírű. Úgyhogy már csak ezért is érdemes egy szippantás erejéig kézbe venni ezeket a modern-retro üvegeket. A Lime & Nutmeg a napos-meleg tengerparti nyarakat idéző, sugárzó illat, a friss, bizsergető citrusos jegyekhez kontrasztként állította Schoen a meleg-fűszeres szerecsendiót, mely finoman édeskés. Gabriel Morenoval spanyol illusztrátor álmodta meg a látványvilágot, melyben főszerepet játszik a feltűnő limezöld színvilág és a motívum, mely visszaadja az illat élénkítő bizsergését és megjeleníti az Acqua Colonia márkajellemzőit.

Acqua_Colonia_Collage_390x360

A sorozat darabjai:

Blood Orange & Basil

Hazel & Tonka

Juniper Berry & Marjoram

Lavender & Thyme

Lemon & Ginger

Lime & Nutmeg

Mandarine & Cardamom

Melissa & Verbena

Pink Pepper & Grapefruit

Plum & Honey

Rhubarb & Clary Sage

Vetyver & Bergamot

MAW742288-4711-blood-orange-basil-acqua-colonia4

Ugye, hogy kedvet kaptatok hozzájuk? Minőséget jó áron, ez tényleg igaz erre a márkára!

Keressétek a nagyobb parfümériákban.

Andrea

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter