Initio Parfums Privés

Az Initio Parfums Privés egy egészen új francia niche parfümház. Annyira új, hogy idén rukkoltak elő összes illatukkal, nekem pedig volt szerencsém a 2 széria, összesen 8 illatát kipróbálni. Az üvegek csodálatosak és művésziek, az illatok pedig misztikusak. És ha a képzelet szabadon szárnyal, akkor bizony igazán egyedi parfümök születnek. A természet vadsága, ősi mágia és feromonok találkozása jelenik meg az Initio illataiban. Felébreszti az ösztönöket, az érzékekre hat és időutazásra invitál minket, mintha egy természetben élő törzs mindennapjaiba tekintenénk be, mindezt pedig úgy, hogy teljesen elvarázsolnak.

home

A Magnetic Blend sorozatból mindhárom illat feromonos, így láthatatlan, mágikus vonzerőt kölcsönöz viselőjének. Ezeket az illatokat nem csak önmagukban érdemes használni, hanem ráfújva más parfümökre felerősítik azok hatását, illatát.

A Magnetic Blend 1. egy nyers, ámbrás illat, nagyon erős animális jelleggel. Ha visszariadnánk ezektől az erőteljes állatias ösztönöktől és markáns illatoktól, akkor ezt mindenképp más illattal együtt használjuk.

A Magnetic Blend 7. viszont önmagában is remekül megállja a helyét, egy kevés tölgymoha és mósusz a főszereplő. Ez az illat maga az extázis! Különleges mágikus vonzerő, felfokozott szexualitás jellemzi, olyan, mint amikor a jég elolvad a bőrön….ha ezt illatba lehetne foglalni a 7-es pont ezt képviselné.

initio

A Magnetic Blend 8.-at olibanum, tölgymoha és tömjén füstös illatát teszi misztikussá. Nekem az erdőt, fákat, egy indián táborban ropogó tüzet és szertartásokat juttatja eszembe. Ez az illat maga az őserő, egyszerre tüzes és megnyugtató.

A Magnetic Blend után a további illatokat próbálgatva újabb csodákra leltem.

A Divine Attraction fás, földes, erősen animális jellegű illat. Ez az illat igazán természet közeli. Elsőre sár, nedves föld és a bőrös jegyek mutatkoznak meg benne, majd a vetiver fás jellege bontakozik ki.

A Mystic Experience nagyon finom, érzéki, játékos illat, tánc és fények, vágy és élvezet megtapasztalása. A flört és csábítás kacéran játékos oldala jelenik meg benne. Nekem ez lett az egyik kedvencem, hisz az élet szeretetét és élvezetét hirdeti. Kávé és pézsma ölelésében, tölgymoha, ámbra és szantálfa krémes, kissé fás illata kényezteti hangulatunkat.

Az Absolute Aphrodisiac a másik kedvencem, hisz ez egy eufórikus, érzékekre ható illat, mely felébreszti a vágyat, ez valóban egy afrodiziákum, benne az élet legtüzesebb, extatikus pillanataival. Kifújáskor még picit erősnek éreztem a pézsma, bőr, és a fehér virágok illatát, de aztán a vanília, ámbra érkezésével totálisan megbabonázott…el vagyok varázsolva.

A Blessed Baraka célja kitűnni a tömegből. Karizmatikus, lázadó és szépséget kifejező illat, akár nő, akár férfi viseli. Van benne valami misztikusan ünnepélyes, kissé szakrális, ugyanakkor mélyen ott rejlik benne az állatias oldal. Kifújáskor egy kicsit nőiesbe, 2 óra elteltével pedig inkább férfiasba hajló illat, melyben az ámbra, pézsma és szantálfa játsszák a főszerepet.

A Neroli Parfümériában megtaláljátok ezeket a csodás illatokat.

Szylwy



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter