Omnia Paraiba – parfümkritika

Juhúú, már kapni az új Bvlgari Omnia Paraiba-t, amely a nagy sikerű Omnia parfümsorozat legújabb darabja. Tudjuk, hogy a sorozat anno 2003-ban a bombasztikus Omnia-val indult (azóta sajnos bevonták, miért??), mégis legnagyobb sikere az áttetszően elegáns és friss Omnia Crystalline-nek lett. Őszintén? Az Omnia sorozat legtöbb darabja számomra “futottak még” kategória. Semmi karakter, semmi izgalom vagy éppen az orrot rabul ejtő kellemes harmónia. Ellenben a Paraiba-ra már akkor felkaptam a fejem, amikor először olvasni lehetett róla, vagy éppen megnézni a kampányfotókat. Csodás ez az azúrkék, trópusokat idéző színvilág, no és a kedvenc virágom pompázik rajta, ahh, kell kategória lett, azaz inkább a “merem remélni, hogy piszok jó lesz, mert akarom” kategória.

omnia paraiba

Az már biztos, hogy abszolút best selling lesz idén nyáron, én legalábbis be fogok szerezni egy üveggel. Nem azért mert annyira különleges, formabontó vagy forr a vérem tőle. Hanem pont azért mert az aminek akar látszani: egy trópusi, tengerpartos, tipikusan nyaralós nyári illat, a szó jó értelmében. Nincs agyalás, nincs csavar, nincs benne furmány, csak harmonikusan összeházasított gyümölcsös-virágos jegyek.

omnia-paraiba parfüm

Brazil életérzés a köbön, benne maracuja és golgotavirág, sós, száraz vetiverbe áztatva, amelyet a kakaóbab édesít meg, pikánsan, púderesen. A keserű narancs frissítő aromája remekül passzol a maracujához, melyet a brazil gardénia emel ki. valamint ad hozzá nőies, finoman krémes tónust. leheletnyit emlékeztet minden idők legkedvesebb nyári illatomra, a Bronze Goddessre, az én bőrömön szépen domborodott.

Szerintem érdemes lecsapni rá, viszonylag nem is túl drága, mert egy 65 ml-s üveg körülbelül 15.000 Ft az Iparfümérián. És tuti elfröcskölöd magadra a nyáron.

Melyik tavaszi újdonság keltette fel az érdeklődésedet?
25  · 25 
Szavazok!

Andrea



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter