Madonna és kedvenc parfümjei

A pop királynője, Madonna ma 55 éves, örökifjú, hihetetlen lendülettel és megújulással, melyet bármely fiatal előadó megirigyelhet tőle. Talán már észrevettétek, hogy nagy rajongója vagyok, mely egészen kislány koromig visszavezethető, így elnézhetitek nekem, hogy meglehetősen elfogult vagyok mindennel, ami Madonna 🙂

meisel03

Szoktam hangoztatni, hogy anno fél karomat is odaadtam volna egy Madonna parfümért, melyre igen sokat kellett várnunk, nekünk rajongóknak, hiszen 2012-ben jelent meg Truth or Dare parfümje, melyet azóta még egy követett Truth or Dare by Naked Madonna néven (sajnos itthon még nem kapható).

Madonna imádja a parfümöket, és ezen belül is erősen vonzódik a jó bitang erős, virágos-fűszeres illatokhoz, kedvence a gardénia, mely édesanyjára emlékezteti. Nézzük, mint használ a díva előszeretettel:

Robert Piguet Fracas

Bizony, nyíltan vagy sem Madonna első parfümje is kísértetiesen hasonlít a gardéniás parfümök királynőjéhez, melyet Madonna előszeretettel használ. Itt olvashattok róla bővebb kritikát.

Annick Goutal Grand Amour és Gardenia Passion

Mindkét illat grandiózus, és klasszikus a maga nemében.

Dior Hypnotic Poison

Mondtam, hogy “dögös” illatokat használ a pöttöm, hófehér bőrű Madonna, ebből is látszik, hogy nem biztos, hogy minden esetben a külsőhöz kell passzintani a parfümöt, hanem érdemes a belső tulajdonságainkat kiemelni velük.

Nanadebarry Pink

Klasszikus illat kis csavarral. Nagyon hordható és nagyon nőies illat, örülök, hogy nekem is van:)

Escentic Molecules Molecules 01

Madonna is nagy rajongója a molekuláris parfümnek, melyről itt olvashattok bővebben.

Lorenzo Villoresi privát parfüm

Melyet Sting és felesége születésnapi ajándékként készítettek kizárólag Madonna számára. Pézsmás, orientális illat, ha hinni lehet a pletykáknak.

Guerlain Nahema

Madonna imádja a múlt nagy karaktereit megeleveníteni, ezért nem csoda, hogy rajong a régi illatokért. A Nahema a Guerlain parfümök egyik meseszép orientális-virágos darabja.

Rochas Femme

Ha már múlt, és erős illatok, akkor nem meglepő, hogy a parfümök között megtalálható Rochas legendás Femme parfümje, mely klasszikus ciprusos illat gyümölcsökkel és fűszerekkel.



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter