Ramon Monegal Ambra di Luna – parfümkritika vendégszerkesztőtől

Ramon Monegal Spanyolország, azon belül is Barcelona egyik legnevesebb parfümőre. A Myrurgia ház alapítóinak utóda, akik a spanyol királyi család beszállítói voltak.”

Külsőleg elég egyszerű kivitelezésű, encrier üvegben, inkább férfias ez az uniszex parfüm. Megvallom nekem nem tetszik az uniszex megoldás, mert az azt jelenti h se nem női se nem férfi, és ez érezhető is a parfümön,  én nem tudnám elképzelni férfin, ahhoz túl tömény, női illatnak pedig túl nyers.

Ambra di luna

Amit megtapasztaltam ezek  a luxus parfümök tesztelése által, hogy hihetetlen tartósak, ami  pozitívum volt, mikor egy számomra kedves illatot teszteltem, és még a nap végére is megéreztem az édes permetet, feldobva ezzel az estém. De sajnos ezt a parfümöt nem merem a bőrömre fújni, nem szeretném magamon érezni.

Ambra di Luna a keleties illatcsalád tagja. Ötletes fantázianevéből ( Holdámbra) következtethetünk, hogy a fő összetevője az ámbra. Emellett jázmin, kasztóreum, ladanum, szantálfa  található még meg benne.  Elsőre hihetetlenül tömény, azonban pár perc elteltével lágyabb, elviselhetőbb illat bontakozott ki.

Még nem volt dolgom uniszex parfümmel, lehet ez az oka az ellenszenvemnek, azonban, akik kedvelik viselni az ilyesfajta illatokat, nyugodtan próbálják ki.

Inez



1 thought on “Ramon Monegal Ambra di Luna – parfümkritika vendégszerkesztőtől”

  • Ne haragudj nem akarlak megbántani de miért irsz kritikát ha nem ismersz valamit,e legtöbb minőségi parfüm unisex ami nem azt jelenti hogy nő és férfi is egyben,hanem hogy az használja akinek a bőréhez passzol.Rengeteg nő utálja a kifejezett női parfümöket mert túlzottan édes,vagy virágos!És sok férfi szintén nem szereti a tipikus férfinak kikiálltott “bokor” illatokat vagy a most divatos öblitő szagokat és a tisztaság illatokról ne is beszéljünk.Ezek az illatok igaz karakterek amiket csak azok tudnak hordani akik szintén karakteres természetűek és szeretnek önmaguk lenni!Az unisex erről szól!!Légy ÖNMAGAD!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter