Heti parfümújdonságok

Rendhagyó húsvéti poszttal kedveskedek nektek, évek óta boncolgatom a húsvéti locsolás filozófiáját, illetve azt, hogy hogyan lehet túlélni, itt elolvashatjátok őket:

http://parfumblog.hu/miert-utalom-a-husveti-locsolkodast/

http://parfumblog.hu/locsolokolnik-illatfelhojeben/

http://parfumblog.hu/husvet-es-pillangohajsza/

Idén túllépve a locsoláson parfümújdonságokat hoztam nektek, legyen ez a poszt egy kis kedvcsináló a közeledő (?) jó időhöz!

Parfüm újdonságok április
Parfüm újdonságok április

Marc Jacobs Honey

Azt gondolnánk, hogy a Dot kissé fura üvege nem aratott nagy sikert, ennek ellenére az új Honey parfüm pontosan ugyanolyan kislányos és nem éppen táskabarát üvegben érkezik meg, csak itt nem pöttyök, hanem csíkok hódítanak. Kissé képzavar nekem a csíkos lepke egy Honey (Méz) nevű parfümön, mely nyilvánvalóan a méhekre utal. Összetevők: mandarin, körte, narancsvirág, barack, lonc, méz, vanília, fás jegyek.

Pink Sugar Aquolina Simply Pink

Mindenki vattacukor-parfümje, a Pink Sugar új változata természetesen hasonlóan édes, cukorkás illattal. Összetevők: bergamott, szamóca, mandula, zöld levelek, fehér virágok, jázmin, vanília, édesgyökér, praliné, eper.

Guerlain Aqua Allegoria Flora Rosa

Itt az újabb nyári Aqua Allegoria parfüm! Thierry Wasser, a Guerlain parfümház hivatalos parfümőre újabb könnyed, virágos parfümallegóriát alkotott, melynek kulcsfigurája a rózsa. A kísérőjegyek: írisz, ribizli és pézsma.

Montale Intense Cafe

Jaj, én úgy szeretem a kávés parfümöket, főleg a krémes, puha változatokat. Montale újabb kreációja is a kávét helyezi a középpontba, virágos, rózsás, pézsmás, ámbrás ás vaníliás kísérőjegyekkel.

John Galliano Before Midnight

Szegény Galliano nehezen tud visszakapaszkodni a divatvilág őt eddig megillető helyére, parfümös berkekben sem tudott sok újat mutatni, miután a Parlez-Moi d’Amour parfümjének számtalan változatával jelentkezett az évek során. Talán megtörni látszik a jég, hiszen itt az első férfi parfümje Before Midnight néven. Összetevők: zöldalma, kardamom, bors, szilva, ibolyalevél, levendula, dohány, ámbra, tonkabab, fás jegyek.

Dsquared Potion Blue Cadet

A Dsquared Wood sorozata után a Potion sorozatra helyezte a hangsúlyt, itta  második férfiillatuk Blue Cadet néven. Klassz kis nyári, friss illatnak tűnik. Összetevők: bergamott, grapefruit, mandarin, bürök, fenyőbalzsam, cédrus, pézsma, tonkabab.

Lush Sikkim Girls

“A parfümöt egy történet ihlette, melyet Sheema Mukherjee indiai származású zeneszerző és szitárművész mesélt el nekünk. Éppen Darjeelingben üldögélt egy kávézóban, amikor a tulajdonos figyelmeztette, hogy óvakodjon a veszélyes Sikkim lányoktól, mert elcsábították és ellopták a vejét. Mindezt tetőtől talpig felöltözve, csupán a testük finom, érzéki mozgásával érték el. A csábítás eme erotikus módozatát frangipáni, vanília és tubarózsa elegyével örökítettük meg.” (forrás: lush.hu)

Összetevők: frangepáni, vanília, tubarózsa, jázmin.

Cacharel Amor Amor In a Flash

Az Amor Amor szám szerint 15. változatát az első csók édes ízé ihlette egy tiltott kapcsolatban. A valóban zamatos parfüm összetevői: alma, barack, jázmin, fahéj, szantál, karamella.

Giorgio Armani Nuances

Armani mester “niche” vonalának egyik ága, az Armani Prive Les Editions Couture harmadik darabja a Nuances, benne íriszgyökér, bergamott, fahéj, heliotrope, vetiver és szantál. Nagyon jól hangzik!

Givenchy Very Irresitible Edition Croisiere

Van még ember, aki követni tudja a Very Irresistible újabb és újabb kiadásait? Azt gondoltam, hogy ez az illat nem a legsikeresebb Givenchy parfüm, valószínű tévedtem, mert akkor nem kelne életre belőle ennyi flanker. Az új Croisiere tagja a Givenchy 2013-as nyári beauty kollekciójának, természetesen könnyed, meleg időre tervezett illattal. Összetevők: bergamott, magnólia, rózsa, sós akkord, bazsarózsa, gardénia, frangepáni és pézsma.

 



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

  • Facebook
  • Twitter